Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum se lucrează la uzina de prefabricate ACI. Grinzi de beton, montate pe Nadăș

Grinzile produse de ACI Cluj la fabrica de prefabricate din beton pentru podul Nadăș au fost livrate și instalate cu succes.
Compania clujeană dispune de mai multe unități de producție în localitățile Cluj-Napoca și Dej | Foto: ACI Cluj

Fabricantul de materiale de construcții a informat asupra ultimelor produse pe care le-a pus în operă pentru proiectele din județul Cluj.

Grinzile produse de Antrepriza de Construcții Instalații (ACI) Cluj la fabrica de prefabricate din beton pentru podul Nadăș au fost livrate și instalate cu succes, potrivit conducerii societății. De asemenea, fabrica din Cluj a livrat componente necesare proiectului Equines Turda.

“Grinzile, stâlpii de planșeu, elementele de planșeu se îmbină perfect într-o construcție sigură și durabilă” au precizat reprezentanții ACI. În calitate de constructor, ACI Cluj lucrează pe alt curs de apă din oraș, în cadrul proiectului de 23 de milioane de euro ReThinking Someș, alături de Socot Târgu-Mureș și Simacek Facility Services Cluj, finanțat din fonduri europene.

Profit modic în 2021

ACI Cluj, societate specializată în lucrări de construcții ale clădirilor rezidențiale și nerezidențiale controlată de oamenii de afaceri Horia Ciorcilă și Dorel Goia, a înregistrat, în 2021, afaceri de 112 milioane lei, cu un profit modic, având 260 de angajați.

Aceasta s-a înființat pe baza antreprizei de construcții din cadrul Grupului de Șantiere Cluj, fondată în 1952. În 1993, ACI a fost privatizată prin metoda MEBO. ACI a colaborat la construirea mai multor obiective, inclusiv centrala nucleară de la Cernavodă.

Compania deține la Cluj o bază de producție dotată cu stații de betoane, ateliere pentru producția industrială și un punct de exploatare produse de balastieră. ACI are în Dej o bază de producție cu stații de betoane și o stație de sortare produse de balastieră în comuna Bata.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Iubitorii Neversea vor putea să trăiască vara aceasta o experiență de neuitat; o aventură completă în lumea evenimentului. 

Cel mai mare festival pe plajă din Europa își caută voluntari

Articolul următor
Proiectul tehnic aferent construirii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj se află în fază avansată de realizare, iar în perioada următoare va fi scos la licitație un prim pachet de lucrări

Spitalul Regional Cluj are o problemă: depozitarea deșeurilor din șantier

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share