Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a deschis Domeniului Regal Săvârșin

Sâmbătă, 29 aprilie, la ora 12.00, în prezența Majestății Sale Custodele Coroanei și a ASR Principelui Radu, a fost deschisă la public „Casa Ceaiului”, aflată în „Satul Regal”, la intrarea pe domeniu.

La eveniment au fost prezenți reprezentanții instituțiilor și companiilor care au colaborat cu Fundația Colecția Regală pentru a duce la bun sfârșit acest proiect important pentru restaurarea patrimoniului construit și pentru a oferi vizitatorilor Domeniului Regal Săvârșin un plus de ospitalitate și autenticitate.

Au fost prezente autorități locale și personalități din societatea civilă din Timiș, Arad, Bihor, Hunedoara, Cluj și Mureș. Au fost, de asemenea, prezenți reprezentanți ai Armatei României, ai Bisericii Ortodoxe Române și ai Jandarmeriei Române, trei instituții puternic legate de Coroana Română, atât istoric, cât și prin ample proiecte ale prezentului și viitorului societății românești.

Casa Ceaiului a fost creată pentru a întregi ospitalitatea oferită vizitatorilor domeniului. Ei vor putea servi cafea, ceai, răcoritoare, gustări și prăjituri. Sala Ceaiului va fi, totodată, un spațiu cultural și educațional, găzduind expoziții, lecții deschise, reuniuni și evenimente publice.

Odată cu deschiderea la public a Satului Regal și a parcul în ziua de 29 aprilie, Casa Ceaiului va sta la dispoziția publicului în fiecare săptămână în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Centrul de Inovare Digitală pentru Societate (DIH4Society) va fi prezentat la la evenimentul Cluj Innovation Days (CID 2023).

Centrul de Inovare Digitală pentru Societate, lansat la Innovation Days

Articolul următor
Asociația clujeană Grupul de Acțiune Locală Napoca Porolissum (GALPN) a fost promotorul evenimentelor de artă culinară: “Brunch cu produse locale” și ”Workshop interactiv”.

Elevii din Cluj, învățați să gătească sănătos din produse locale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share