Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Businessmenii internaționali ai Clujului mizează pe sustenabilitate

S-au reunit prin intermediul Cluj International Committee (CIC) și Cluj International Women's Club reprezentanți ai unor companii clujene cu capital străin (francez, german, olandez, argentinian, american, sârbo-croat, finlandez, britanic, danez și belgian) și ai unor firme românești cu parteneriate la nivel internațional.
Zeci de companii multinaționale au fost reprezentate la evenimentul din Parcul Central | Foto: CIC, TB

Comunitatea internațională de afaceri din Cluj a marcat venirea primăverii prin evenimentul Beer Gathering, în Parcul Central.

S-au reunit prin intermediul Cluj International Committee (CIC) și Cluj International Women’s Club reprezentanți ai unor companii clujene cu capital străin (francez, german, olandez, argentinian, american, sârbo-croat, finlandez, britanic, danez și belgian) și ai unor firme românești cu parteneriate la nivel internațional.

CIC a fost reprezentat la această reuniune de Georgeta Moldovan – președinte, Ludger Martin Thol, Shajjad Rizvi, Wouter Reijers – fondatori și membri ai Consiliului Director. Clubul respectă toate naționalitățile și promovează coeziunea și parteneriatele internaționale în Transilvania, creând astfel oportunități de networking și conexiuni de afaceri pentru companii pe plan intern și extern.

Tematica reuniunii a fost “Corporate sustainability”, un concept definit de companiile Groupama și Foundever ca o abordare specifică de a crea valoare prin implementarea unor strategii de afaceri de tip etic, social, ecologic și economic. Acesta este modul responsabil de business și leadership pe care CIC îl promovează și încurajează toate companiile să îl adopte, în scopul de a crea un viitor mai bun pentru noi toți.

Autoritățile vor feedback de la “expați”

“Suntem onorați că ați ales Clujul pentru afacerile dvs, din punctul nostru de vedere ați făcut o alegere bună, deoarece Clujul apare tot mai mult pe harta internațională. Noi, autoritățile locale, suntem preocupate să facem ca orașul să fie cât mai primitor, mai prietenos cu toți cei care vin aici; chiar la Zilele Clujului, care urmează, vom avea reprezentate multe naționalități. Avem nevoie de un feedback sincer din partea dvs, celor care veniți din alte țări, deoarece aveți o perspectivă diferită față de a noastră, pentru a face orașul să arate cât mai bine”, a spus Emilia Botezan, șef Serviciu relații externe și investitori al municipalității clujene.

Printre companiile reprezentate în cadrul evenimentului s-au numărat Foundever, Groupama Asigurări, Atelierul de Traduceri, Allurene, DESK company, One World Corporation, Leroy Merlin, Distral, GB Lifestyle, Incressa Services, Dual IT Software, Endava, Emerson, YZ-Network, Seven Events, Rofinntech 3D, PropTech Romania, Laurențiu Laurențiu & Associates.

Au mai fost prezenți manageri din Pitech+, Tipografia Impress, NTT DATA, Clubul Francofon de afaceri), CH Home Decoration, Capgemini & Fool Moon Transilvania, Premium Advisors, Resysten, Sonaca Aerospace Transilvania, Dandadvice, Houdam, Simtext Comprod, Muntean Dress up, TaskUs, LMT Ingenieure, CMC Group, Micro Focus Company, Editions Anticipolis.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Seminar ROFMA: Eficiența Energetică a Clădirilor Soluții practice pentru proprietari și facility manageri

Articolul următor
Asociația Culturală Artistică Art Mirror (ACAAM) din Cluj a fost selectată să participe la această prestigioasă expoziție care va reuni 40 de proiecte din 40 de țări la Somerset House, Londra, în 1-25 iunie.

Dezinteres pentru participarea clujeană la Bienala de Design din Londra

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share