Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pasajului intermodal de pe Calea Borșului din Oradea, finanțat prin PNRR

Proiectul „Pasaj pentru Centrul de Transport Intermodal – Municipiul Oradea, județul Bihor” a fost depus spre finanțare prin PNRR.

Au fost depuse cererea de finanțare și anexele aferente acestui proiect, cu propunerea de finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Pilonul 1 – Tranziția spre o economie verde, Componenta C4 – Transport sustenabil, Reforma R1 – Transport sustenabil, decarbonizare și siguranță rutieră, Investiția I3 – Dezvoltarea infrastructurii rutiere sustenabile pe rețeaua TEN-T, taxarea rutieră, managementul traficului și siguranța rutieră.

Conform acordului de parteneriat, Municipiul Oradea derulează procedura de achiziție a execuției lucrărilor și a serviciilor de dirigenție de șantier, precum și monitorizarea execuției lucrărilor. CNAIR a realizat depunerea spre finanțare a proiectului și va asigura implementarea proiectului.

„Vreau să le mulțumesc pe această cale domnului director general, Cristian Pistol și doamnei Cristina Amărăzeanu, șef departament obținere finanțări, precum și întregii echipe din cadrul CNAIR, pentru implicare și susținere. Este un proiect important care prevede un pasaj peste sensul giratoriu, în zona parcului industrial, amplasat pe DN1, ce va avea o lungime de 1.043 de metri”, transmite primarul Florin Birta.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 68.087.444,05 de lei, din care finanțarea europeană prin PNRR este de 47.234.449,99 lei, iar diferența reprezintă contribuția municipiului Oradea.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Enery Power a cumpărat trei microhidrocentrale în Bistrița

Articolul următor

Conf. Univ. Dr. Frigy Attila: “Morbiditatea cardiovasculară reprezintă încă o problemă în creștere la noi”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share