Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CML.ro a avut afaceri anuale de 32 de milioane de euro

Creșterea acestui indicator la CML.ro este de aproape 40% față de anul anterior, arată datele financiare Ministerului Finanțelor Publice

Constructorul controlat de antreprenorul Vasile Roș a ajuns la venituri de 160 milioane de lei în 2022.

Creșterea acestui indicator la CML.ro este de aproape 40% față de anul anterior, arată datele financiare Ministerului Finanțelor Publice, potrivit Bistrița Business.

Profitul net al companiei a fost de 2,4 milioane de lei, în creștere și el cu 50% față de 2021, în condițiile în care numărul mediu al angajaților a rămas constant, de 230 de oameni.

Cu aceste rezultate, CML.RO este pe locul 4 într-un top al constructorilor bistrițeni, luând în calcul dimensiunea veniturilor, după Frasinul, MIS Grup și Dimex 2000 Company.

CML.RO derulează lucrări de construcții în mai multe județe, precum Cluj, Bistrița-Năsăud, Maramureș sau Bihor. Una dintre cele mai importante lucrări, care va fi finalizată în toamna acestui an, este drumul de centură al orașului Beclean, un contract în valoare totală de 58 milioane de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Operatorul Turkish Airlines va dubla numărul zborurilor regulate operate între Istanbul și Cluj-Napoca din 29 octombrie.

Turkish Airlines dublează frecvența zborurilor Cluj - Istanbul

Articolul următor
Regizorul, scenaristul și producătorul american Oliver Stone este unul dintre invitații speciali de la TIFF (9-18 iunie), unde va primi Trofeul Transilvania pentru întreaga carieră.

Regizorii Oliver Stone și Michel Franco, invitați la TIFF

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share