Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fonduri de peste 330.000 de lei strânse la Swimathon Oradea

S-au făcut valuri de bine la Swimathon Oradea 2023, ediția a XI-a, iar rezultatele competiției caritabile dovedesc implicarea comunității.

Bihorenii au promovat proiectele și cauzele înscrise în calitate de ambasadori, au donat pentru susținerea acestora, au înotat pentru ele și au fost prezenți pentru a face galerie din tribune. Swimathon Oradea a dovedit din nou că Bihorul este format dintr-o comunitate de oameni care știe că lucrurile se mișcă dacă faci valuri.

Fonduri de peste 330 mii de lei

Mai bine de 1.300 de susținători au fost prezenți sâmbătă, 10 iunie, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”. 331 de înotători și 57 de echipe formate din colegi de muncă, prieteni, familii sau copii, membri de club sau antreprenori, cu toții s-au aliniat la start și au făcut valuri de bine. Comunitatea s-a mobilizat, iar obiectivul de 300.000 lei a fost depășit. Swimathon Oradea, ediția a XI-a a reușit să strângă fonduri în valoare de peste 330.000 lei din donații individuale și sponsorizări ale companiilor și firmelor implicate. Sumele de bani merg spre susținerea celor 22 de proiecte și cauze prin intermediul cărora vor fi posibile schimbări în bine în comunitatea bihoreană.

Cele mai multe lungimi de bazin au fost efectuate de echipa Faist 1, care a reușit să înoate 77 de lungimi de bazin în cele 40 de minute alocate. Faist 1 a înotat pentru cauza „O ajutăm pe Denisa să meargă din nou”. Pentru această performanță, din fonduri proprii, Fundația Comunitară Oradea va suplimenta donațiile adunate pentru această cauză cu 1.000 Lei.

Pentru a oferi șansa fiecărui proiect sau cauză de a-și atinge obiectivele financiare, campania de strângere de fonduri continuă, iar asta înseamnă că bihorenii pot face donații până la data de 10 iulie 2023 pe site-ul Swimathon Oradea: https://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiecte

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
RE/MAX România ajunge la 70 birouri și 800 de membri la nivel național. Ca parte a strategiei de dezvoltare accelerată pe care mizează în ultima perioadă, RE/MAX și-a extins portofoliul, cu 15 noi birouri la nivel național.

RE/MAX și-a deschis șase birouri în Transilvania

Articolul următor
„Clujul cu flori”, mișcare inițiată de Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului (AIC), va avea loc în perioada 15 iunie – 15 septembrie.

Reguli noi pentru competiția „Clujul cu flori”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share