Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AROBS preia integral două companii IT din Ungaria

Conducerea AROBS Transilvania Software (ATC) Cluj a informat Bursa de Valori București (BVB) în legătură cu achiziționarea în integralitate a firmei AROBS Pannonia Software Budapesta (Ungaria), specializată în managementul flotei și în dezvoltarea de software la comandă.
Ambele companii achiziționate în țara vecină sunt profilate pe gestionarea flotelor auto | Foto: SkyShield Magyarorszag

Grupul clujean a anunțat cumpărarea celor două firme unngare specializate în managementul flotei.

Conducerea AROBS Transilvania Software (ATC) Cluj a informat Bursa de Valori București (BVB) în legătură cu achiziționarea în integralitate a firmei AROBS Pannonia Software Budapesta (Ungaria), specializată în managementul flotei și în dezvoltarea de software la comandă.

“Ca urmare a implementării tranzacției menționate, ATC deține în mod indirect, prin intermediul AROBS Pannonia Software, 100% din capitalul social al companiei SkyShield Magyarorszag, specializată la rândul său în servicii de management de flotă.

AROBS Pannonia Software are în prezent mai mult de 20 specialiști și de la debutul activității sale, din 2011, echipa a deservit peste 1.000 de clienți din Ungaria, pe specializarea de management de flotă.

Conducerea AROBS Pannonia Software va fi asigurată în continuare de Robert Vegh, în calitatea sa de director general. Rezultatele financiare ale companiei vor fi incluse în situațiile financiare consolidate ale ATC începând cu trimestrul 3 din 2023”, a declarat președintele grupului AROBS, Voicu Oprean.

În 2023, AROBS vizează afaceri de 421 de milioane de lei, o creștere cu 40% față de 2022 și un profit net de 45,2 milioane de lei (+5%). Rezultatele înregistrate în primele trei luni din 2023 depășesc bugetul estimat de companie. AROBS avea o capitalizare de piață de 857 de milioane de lei pe BVB.

Compania fondată de Voicu Oprean este prezentă în 20 locații din România și nouă din străinătate, cu 1.200 de specialiști și colaboratori în domeniile Automotive, Embedded, Life Sciences, Travel, IoT, Fintech și Enterprise. Principalii săi competitori din Cluj sunt Endava, Cognizant, NTT Data, Betfair și Fortech.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Master pentru pasionații de jocuri la Universitatea Politehnica Timișoara

Articolul următor
Ne aflăm, cu GALNP pe Insula Poros, din Grecia, împreună cu 10 tineri din grupul țintă al proiectului de incluziune socială finanțat din fonduri UE.

Tinerii Clujului învață sustenabilitatea pe insulele din Grecia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share