Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

GP Săgeata și Vodstroi câștigă contractul pentru drumul județean Cluj – Sălaj

Forul județean din Sălaj a anunțat semnarea constractului pentru reabilitarea drumului județean (DJ) 109.
Asocierea GP Săgeata – VHD AD a semnat contractul cu forul județean | Foto: CJ Sălaj

Forul județean din Sălaj a anunțat semnarea contractului pentru reabilitarea drumului județean (DJ) 109.

Contractul de achiziție publică de lucrări include proiectare faza de proiect tehnic, asistență tehnică din partea proiectantului, execuția de lucrări pentru proiectul de modernizare a DJ 109: limită județ Cluj – Dragu – Hida (DN 1G).

“Anul trecut, am reabilitat “drumul nimănui”, cum era cunoscut tronsonul dintre localitatea Dragu și limita cu județul Cluj. Prin semnarea acestui contract, continuăm modernizarea DJ 109 pentru a asigura o legătură rutieră modernă între Hida, respectiv DN 1G, și județul vecin”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

Câștigător al licitației este asocierea GP Săgeata Prod Tulcea – VDH AD (Vodstroi 98 AD) Bacău. Contractul are o valoare totală de 33 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată și o durată de 24 de luni de la data semnării acestuia. Perioada de garanție a lucrărilor executate este de 72 luni.

Tronsonul DJ 109 vizat are 15 km. Principalele lucrări vizează refacerea suprafeței carosabile, reabilitarea podurilor și podețelor, amenajarea de șanțuri si rigole carosabile, accesul la proprietăți, stații de autobuz, semnalizare rutieră.

Proiectul privind reabilitarea și modernizarea DJ 109 a fost depus spre finanțare în cadrul Programului Naţional de Investiţii Anghel Saligny.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
O vizită de suflet la Beclean: Ovidiu Lipan Țăndărică, unul dintre cei mai mari artiști ai României - muzician, compozitor și talentat baterist român - a vizitat stațiunea turistică Băile Figa.

Băile Figa, vizitate de celebrități din muzică și sport

Articolul următor
Dimex 2000 Company investește într-un sistem fotovoltaic și o stație de încărcare pentru vehicule electrice de 2×22 kW pe un teren de lângă localitatea Nepos

Dimex va avea parc fotovoltaic la Feldru

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share