Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maraton Ecologic pe Valea Arieșului: Împreună pentru o natură mai curată!

Asociația iPlant.Today invită prietenii naturii și susținători ai mediului înconjurător la evenimentul special al verii: Maratonul de Ecologizare pe Valea Arieșului!

În perioada 24-29 iulie, într-un efort comun de a proteja și conserva frumusețea naturii, Asociația iPlant.Today își propune să facă o schimbare semnificativă în ceea ce privește calitatea mediului înconjurător, cu sprijinul organizației “Apuseni Spirit” și “aplicației EcoVoce“, prin implementarea acestui proiect inovator.

Scopul principal al acestui maraton ecologic este de a curăța natura, de a conserva biodiversitatea și de a monitoriza problemele de mediu utilizând aplicația inovatoare “EcoVoce – https://ecovoce.granturi.ubbcluj.ro/ “. Prin intermediul acestei platforme, se va putea înregistra și raporta problemele de mediu în timp real, contribuind astfel la monitorizarea și soluționarea acestora într-un mod eficient.

”Maratonul de Ecologizare ne oferă o oportunitate unică de a acționa în mod concret pentru a curăța zonele afectate de poluare și pentru a aduce îmbunătățiri semnificative calității vieții în această zonă minunată. Vom fi implicați activ în activități precum colectarea deșeurilor, îndepărtarea gunoaielor și curățarea cursurilor de apă. Dorim să subliniem importanța participării tale la acest eveniment. Eforturile noastre comune vor avea un impact semnificativ asupra naturii și comunităților locale. Vei avea ocazia să întâlnești și să lucrezi alături de oameni pasionați de protejarea mediului, care împărtășesc aceeași viziune și determinare ca tine. Este un prilej de a învăța și de a ne inspira unii pe alții, consolidând în același timp legăturile noastre cu natura și cu cei din jur. HAI ALĂTURI DE NOI SĂ REDĂM NATURII VALEA ARIEȘULUI! ”, declară reprezentanții Asociației iPlant.Today.

contact / WhatsApp +40 743 475 268

Facebook – Eveniment : https://fb.me/e/1eY85N486

Join Volunteers Group https://chat.whatsapp.com/BgKh5sPwjbN4BuhEOFsSHY

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cei mai buni dintre cei buni laureați la Gala The Voices of Business Awards

Articolul următor
În acest an, Pehart Grup, una dintre cele mai mari companii producătoare de hârtie de uz casnic din Sud-Estul Europei, investește, , în eficientizarea energetică a liniilor de producție, diversificarea portofoliului și creșterea capacității de export a fabricilor sale din Petrești-Sebeș și Dej.

Pehart își trimite hârtia în hoteluri și restaurante. Investiții de 20 milioane €

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share