Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Electric Castle a rămas fără capul de afiș. The Chemical Brothers nu mai vine

Programul Electric Castle de vineri suferă o modificare importantă: The Chemical Brothers și-a anulat show-ul programat din motive medicale.
Concertul de la Bilbao – Spania al trupei britanice, din 7 iulie | Foto: The Chemical Brothers

Organizatorii festivalului de la Bonțida au anunțat că artiștii The Chemical Brothers, Peggy și Rezz și-au anulat concertele.

“Programul Electric Castle de vineri suferă o modificare importantă: The Chemical Brothers și-a anulat show-ul programat din motive medicale. Tom Rowlands suferă o infecție a urechii în urma căreia medicii i-au recomandat să evite orice deplasare cu avionul sau expunere la sunete de intensitate puternică.

Împărtășim dezamăgirea enormă a fanilor trupei, după doi ani în care am așteptat acești artiști, după toate eforturile echipei noastre  care, împreună cu tehnicienii artiștilor, a pregătit întreaga producție ce acum devine inutilă. Ne dorim, însă, ca publicul să se bucure de celelalte show-uri programate”, au comunicat organizatorii Electric Castle.

Au sistat și concertul din Italia

Nici concertul din Italia al trupei britanice, programat în 23 iulie, nu se va mai ține. “Cei de la The Chemical Brothers sunt extrem de dezamăgiți să anunțe că show-ul de la Summer Festival, Lucca, fost reprogramat, din cauza faptului că Tom Rowlands a dezvoltat o infecție la ureche după cele mai recente concerte ale trupei.

Infecția a însemnat că el se află sub ordinul medicilor de a nu zbura și de a nu fi expus la muzică tare. Data reprogramată este 2 septembrie 2023, la Paago Bussoladomani Lido Di Camaiore. Toate biletele cumpărate pentru data inițială rămân valabile pentru data reprogramată. Rambursările vor fi disponibile de la punctul de cumpărare din Italia”, a precizat staff-ul grupului.

“Sunt incredibil de frustrat să vă spun că acest concert din Italia a devenit imposibil de desfășurat în acest weekend, deoarece, din păcate, sufăr de o infecție urâtă la ureche și am fost sfătuit să nu călătoresc cu avionul și să nu ascult muzică la volum ridicat. În speranța unei recuperări complete și să ne revedem curând. Mulțumesc!”, a transmis Tom Rowlands.

The Chemical Brothers este o formație britanică de muzică electronică compusă din Thomas Rowlands și Edmund Simons (“Chemical Tom” și “Chemical Ed”), formată în Manchester. Alături de The Prodigy, Fatboy Slim, The Crystal Method sunt considerați ca întemeietori ai genului de muzică electronică big beat. Grupul a câștigat două premii Grammy și un Brit Award.

Anulări în cascadă

La rândul lor, artiștii Peggy și Rezz nu vor mai sosi la Cluj, informație care apare pe pagina de Facebook a festivalului. “Gheist Live va înlocui slotul lui Peggy, deoarece aceasta nu mai poate ajunge la Electric Castle. De asemenea, din cauza unor circumstanțe neprevăzute de călătorie, Rezz a anunțat că nu poate ajunge la concert.

Lucrăm la un înlocuitor și pentru ea. Biletele de zi de joi și vineri nefolosite pot fi solicitate pentru rambursare după festival. Scrieți un e-mail după festival la contact@electriccastle.ro”, se precizează pe pagina Electric Castle.

În a doua zi a festivalului de la Castelul Banffy, 20 iulie, au concertat artiști ca Macklemore, George Ezra, Meute, The HU. Ziua de 21 iulie îi are în prim plan pe Iggy Pop, „nașul stilului punk”, deținător al unui premiu Grammy pentru întreaga carieră, alături de The Stooges.

Pe scena principală vor mai urca Pendulum, trupă de drum and bass, Tash Sultana, artistă australiană de rock cu influențe reggae și R’n’B, Coma, trupă rock românească. Pe alte scene vor concerta Queralt Lahoz, Rava, Nane, Șatra BENZ.

Inițiatorii festivalului au îndemnat participanții la restaurarea Castelului Banffy. Fiecare pet sau doză de aluminiu colectată în punctele speciale va atrage donații pentru renovarea castelului transformat, în ultimii ani, într-un centru cultural.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Finanțare europeană asigurată pentru documentația DX Arad - Oradea

Articolul următor
În luna mai 2023, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică au însumat 64.764.

Mai mulți turiști la Cluj, dar a doua zi pleacă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share