Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

58.000 de participanți la ziua a treia de Electric Castle

Electric Castle a fost, vineri seară, o enormă sală de clasă în care 58.000 de oameni au primit o lecție despre punk, reinventare și forța de a transcende orice vârstă sau orice trend în muzică.

Electric Castle a fost o enormă sală de clasă în care 58.000 de oameni au primit o lecție despre punk, reinventare și forța de a transcende orice vârstă sau tendință în muzică.

Cei aflați în fața scenei principale de la Electric Castle au putut bifa o experiență din lista celor care trebuie trăite măcar odată în viață: Iggy Pop. Nebunia s-a dezlănțuit la Pendulum, revenită pe Domeniul Banffy în formulă live band. Artiștii australieni au fost impresionați de energia publicului și au luat spontan decizia de a se muta în clubul underground din The Stables, unde au continuat show-ul.

În primul concert live pe scena din Electric Castle Village, în 22 iulie, Adrian Despot (Vița de vie) întreține atmosfera de tabără cu un concert acustic. Scena principală aduce două reveniri importante în line-up-ul Electric Castle: islandezii post-rock de la Sigur Ros și trupa de rock alternativ Nothing but Thieves, definită de capacitatea de a experimenta cu genurile muzicale și versurile cu un puternic impact social.

Electric Castle a fost, vineri seară, o enormă sală de clasă în care 58.000 de oameni au primit o lecție despre punk, reinventare și forța de a transcende orice vârstă sau orice trend în muzică.

Unul dintre cei mai talentați producători din lume, Jamie XX, deschide drumul pentru petrecerea alături de Alex Superbeats, DJ-ul și entertainerul român cu mantie de supererou. Pe scena Hangar de la Electric Castle vor urca artista din Israel Noga Erez și rapperul suedez Yung Lean, doi artiști foarte așteptați de tânăra generație, chiar dacă vin din stiluri muzicale diferite.

James Lavelle, o legendă în industria muzicală și fondatorul trupei UNKLE, și duetul berlinez Booka Shade sunt în programul scenei Booha, iar la Backyard ajunge una dintre cele mai importante voci din muzica turcească, Gaye Su Akyol.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Monedă cu Regina Ana, vândută cu 117 euro la Timișoara și Cluj

Monedă cu Regina Ana, vândută cu 117 euro la Timișoara și Cluj

Articolul următor

Piața din Paleu, o piață născută la o cafea, model de bune practici

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share