Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum se va intra la Untold. Sistemul de acces și plată, obiectele interzise

Organizatorii Untold au dezvăluit detalii importante cu privire la accesul la eveniment și sistemul de plată.

Inițiatorii festivalului de la Cluj-Napoca au anunțat sistemul de plată, check-in și felul în care se efectua accesul.

Organizatorii Untold au dezvăluit detalii importante cu privire la accesul la eveniment și sistemul de plată. Eu au sfătuit fanii să aleagă variantele de check-in și pop-up online pentru a beneficia de un acces mai rapid în festival. Procedura de check-in online poate fi efectuată înainte de deschiderea festivalului. Fanii care aleg să îl facă la fața locului vor achita o taxă de 25 de euro la punctul de ticketing.

Ei atrag atenția că doar fanii înregistrați în formularul de check-in (online sau la locație) pot să primească brățara de festival, în baza unui abonament sau bilet de o zi, cu un cod de bare valid, și a unei cărți de identitate. Cei care au cumpărat mai multe abonamente sau bilete pot efectua check-in-ul și pentru prietenii lor.

În cazul în care posesorul unui abonament sau bilet dorește să îl transfere către o altă persoană, trebuie să selecteze online din contul lui de check-in opțiunea de transfer bilet. Apoi trebuie să completeze datele persoanei care va primi biletul (nume, prenume, e-mail, telefon, localitate) și să se asigure că biletul generat (PDF) ajunge în posesia noului destinatar.

După realizarea cu succes a înregistrării online, fanii își pot crea propria pușculiță de festival. Fiecare își poate pune în avans de festival bani pe bilet, prin selectarea serviciului de top-up. Suma încărcată va fi transferată și activată pe brățara de festival la orice punct de Credit Point din festival.

Această modalitate de încărcare a brățărilor va fi disponibilă și în timpul festivalului și va putea fi accesată direct de pe telefon din aplicația Untold. Organizatorii pun la dispoziția participanților spații de depozitare în afara festivalului, lângă punctul de acces. Fanii pot să închirieze un locker pentru toate cele patru zile pentru 150 de lei sau pentru o zi în schimbul a 50 de lei.

Tinerii sub 18 ani trebuie să aibă la ei, pe lângă abonamentul sau biletul de acces, actul de identitate, și documentul care atestă acordul părinților. Acesta poate fi descărcat, iar organizatorii recomandă să fie completat înainte de venirea la festival. Minorii sub 14 ani trebuie să vină cu un părinte și să dețină un bilet valid. Copiii sub 7 ani au intrarea gratuită. Accesul  sub 14 ani este permis doar cu părinte / tutore.

De unde se ridică brățările

Organizatorii au pregătit un program prefestival. Fanii care au abonamente General Access și VIP și au făcut check-in online își pot ridica în avans brățările. Aceasta se va face de la Iulius Mall: 29-31 iulie, între orele 12:00 – 22:00 și de la Parcul Simion Bărnuțiu, intrarea dinspre Opera Maghiară: 1-2 august, orele 15:00 – 22:00.

Tot de aici își pot ridica brățările de festival și fanii care au bilete Day 1. În timpul festivalului, ridicarea brățărilor se poate face între orele 15:00 și 04:00, în parcul Simion Bărnuțiu, intrarea dinspre Opera Maghiară.

Sistemul de plată de la Untold este oferit prin sprijinul Băncii Transilvania și integrat cu sistemul de acces, care oferă mai multă siguranță participanților. Visa este cardul oficial al festivalului. Cei care îl folosesc la eveniment primesc diverse beneficii în timpul Untold.

Brățara de festival este realizată din plastic reciclat (RPET). Organizatorii au pregătit 90.000 de brățări de acces cu sistemul de plată integrat. În perimetrul festivalului, vor exista peste 30 de puncte de încărcare a brățărilor. Pentru a se mișca mai rapid, organizatorii recomandă opțiunea de top-up online.

Cum se recuperează banii necheltuiți

Cei care și-au pus bani pe brățară în festival, nu i-au cheltuit pe toți și vor să îi recupereze, o pot face de la oricare dintre punctele de Credit Point, pe întreaga perioadă a festivalului, sau la punctul din afara festivalului, luni, 8 august, până la ora 14:00.

Participanții care și-au alimentat brățările prin opțiunea top-up online au posibilitatea să solicite restituirea sumelor necheltuite, în cuantumul sumei încărcate online, prin opțiunea Refund Online. Pentru aceasta, fanii trebuie să completeze formularul disponibil din contul de festival creat inițial, până la 12 august, ora 23:59.

În acest an, spațiile de depozitare pentru participanții la Untold vor fi poziționate chiar înainte de zona de acces în festival. Fanii au posibilitatea să își rezerve un spațiu de depozitare pentru o zi, sau pentru întreaga perioadă a festivalului.

Obiecte permise vs interzise

Obiectele interzise sunt următoarele: droguri, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 x 21 x 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile, orice tip de obiecte care pot răni.

Lista cu obiectele interzise poate fi consultată pe site-ul oficial al festivalului. Este permis accesul cu medicamente însoțite de prescripție medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și în cantitatea maximă recomandată zilnic.

Porțile Untold se deschid joi, 3 august, la ora 16:00. În toate cele patru zile accesul în festival se face între orele 16:00 și 05:00.

DJ din Emirate, pe scena principală

Una dintre premier este DJ Bliss, artist care ajunge pentru prima dată la un festival european, cu o traiectorie ascendentă, recunoscut pentru contribuția sa inovatoare la scena muzicii electronice din Dubai. Născut și crescut în această metropolă dinamică, și-a început cariera în 2004 și a avut o ascensiune rapidă pe scena locală și internațională.

Cu o pasiune inconfundabilă pentru muzica electronică și abilitatea sa de se conecta cu publicul, a devenit unul dintre cei mai căutați DJ din regiune. A fost primul producător și DJ arab care a avut un turneu și primul artist din Emiratele Arabe Unite (EAU) care a reușit să ajungă pe primul loc în clasamentul realizat de iTunes, cu albumul „Made in Dubai”.

Înainte de a cuceri scena internațională, DJ Bliss a atras atenția lumii cu apariția, considerată un succes, în cadrul show-ului That’s Entertainment, de pe TV Dubai One. Show-ul a reprezentat o rampă de lansare pentru cariera sa muzicală și o platformă pentru a-și demonstra abilitățile în fața unui public mai larg.

Cu mix-uri captivante și producții originale, a fost primul artist din Emiratele Arabe Unite care a semnat contracte cu marile case de discuri. Ca producător, DJ Bliss a avut colaborări cu artiști de top printre care rapperul american Wiz Khalifa și Shaggy, artist jamaican nominalizat cu premiul Grammy.

Popularitatea sa a crescut pe rețelele de socializare, unde și-a construit o comunitate devotată de urmăritori după ce a avut rolul principal în serialul „Dubai Bling”, din rețeaua Netflix. Cunoscut ca „reprezentantul beat-urilor din Orientul Mijlociu”, talent crescut pe scena muzicală din Dubai, a devenit un artist apreciat în întreaga lume pentru abilitățile sale muzicale și carismă. El va concerta sâmbătă, 5 august.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
PACCN, dezvoltat în cadrul Misiunii UE pentru "100 de orașe inteligente și neutre climatic până în 2030" a fost prezentat într-o dezbatere sub egida Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC).

Clujul și-a făcut strategie antipoluare. Începe din Mănăștur

Articolul următor
Caravana Orange Pop-Up Cinema ajunge joi, 27 iulie. Producții de renume precum ,,Ant-Man and the Wasp: Quantumania”- o producție spectaculoasă Marvel; ,,The Lost City” - o aventură pe viață și pe moarte în junglă a cărei protagonistă este Sandra Bullock; thriller-ul ,,Bullet Train” și  ,,John Wick 4” vor putea fi vizionate, până duminică, pe ecranul amplasat în Iulius Parc. 

Caravana Orange Pop-Up Cinema ajunge la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share