Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Caravana Orange Pop-Up Cinema ajunge la Cluj

Caravana Orange Pop-Up Cinema ajunge joi, 27 iulie. Producții de renume precum ,,Ant-Man and the Wasp: Quantumania”- o producție spectaculoasă Marvel; ,,The Lost City” - o aventură pe viață și pe moarte în junglă a cărei protagonistă este Sandra Bullock; thriller-ul ,,Bullet Train” și  ,,John Wick 4” vor putea fi vizionate, până duminică, pe ecranul amplasat în Iulius Parc. 

În Iulius Parc Cluj va avea loc un eveniment mult-așteptat de către publicul cinefil.

Caravana Orange Pop-Up Cinema ajunge joi, 27 iulie. Filme de renume precum ,,Ant-Man and the Wasp: Quantumania”- o producție spectaculoasă Marvel; ,,The Lost City” – o aventură pe viață și pe moarte în junglă a cărei protagonistă este Sandra Bullock; thriller-ul ,,Bullet Train” și  ,,John Wick 4” vor putea fi vizionate, până duminică, pe ecranul amplasat în Iulius Parc.

Biletele pot fi achiziționate de pe platforma Ia Bilet, iar toate încasările din prețul acestora vor merge spre programele de educație digitală ale Fundației Orange.

Loc de relaxare pentru întâlniri cu prietenii, zonă de distracţie pentru cei mici, scenă pentru numeroase evenimente, Iulius Parc redevine, de joi (27 iulie) până duminică (30 iulie) inclusiv, destinaţia favorită a iubitorilor de cinema. Și în această vară, Orange Pop-Up Cinema aduce o selecție interesantă de filme, propuneri cinematografice care spun povești captivante pentru toate preferințele.

Joi, de la ora 21:15, va fi difuzată producția cu supereroi ,,Ant-Man and the Wasp: Quantumania”, în care Omul-Furnică și Viespea se reunesc pentru a-și continua aventurile alături de noi creaturi neobișnuite. Vino să fii martor la o aventură care depășește limitele a ceea ce ai crezut vreodată că este posibil!

Vineri, de la aceeași oră,  trăiește aventura unei scriitoare de romane de dragoste (Sandra Bullock) plecată într-un turneu de promovare împreună cu modelul pentru coperta cărții ei (Channing Tatum) și care este prinsă într-o tentativă de răpire ce-i aruncă pe amândoi într-o aventură pe viață și pe moarte în junglă, adică ,,The Lost City”.

Sâmbătă, de la 21:15, poți viziona thriller-ul ,,Bullet Train” – cinci asasini, un tren ultra-rapid și Brad Pitt, iar duminică, seria de filme se încheie cu ,,John Wick 4”, cel mai bine cotat film din seria ,,John Wick”, o ,,epopee modernă” care te va ține cu sufletul la gură.

Biletele pentru caravana Orange Pop-Up Cinema, pot fi achiziționate de pe www.iabilet.ro și, ca în fiecare an, toate încasările din prețul lor vor merge spre programele de educație digitală ale Fundației Orange.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Organizatorii Untold au dezvăluit detalii importante cu privire la accesul la eveniment și sistemul de plată.

Cum se va intra la Untold. Sistemul de acces și plată, obiectele interzise

Articolul următor
Compania clujeană Promelek XXI, unul dintre principalii jucători ai pieței locale de echipamente electrice, parte a grupului spaniol Elektra,

Promelek va amenaja 400 de benzinării verzi în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share