Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

THEODORA GOLF CLUB deschide Poppy’s Playground: un modern spațiu de joacă și distracție în aer liber

Cu preocupare pentru calitate, inovație și responsabilitate socială, Theodora Golf Club continuă să investească în facilități moderne, oferind acum și o experiență de neuitat pentru cei mici. Proiectat cu grijă și ingeniozitate, Poppy’s Playground este un spațiu de distracție în aer liber unde copiii își pot exprima creativitatea și se pot bucura de aventuri captivante într-un mediu sigur, materialele folosite fiind premium, speciale pentru locuri profesionale de joacă.

Copiii celor cazați în resort, ai membrilor clubului sau ai oaspeților restaurantului, au acces gratuit la locul de joacă din incinta celui mai mare resort de golf din România. Deschis zilnic, cu o capacitate de 50 de locuri, acest modern spațiu de distracție din Teleac, județul Alba, creează o oază de bucurie și entuziasm. Fiecare zonă a fost gândită pentru a corespunde nevoilor și intereselor diferitelor grupe de vârstă, astfel încât toți copiii să se poată bucura de aventuri potrivite vârstei lor. De la leagăne și tobogane pentru cei mici, până la tiroliană și carusele rotative pentru cei mai aventuroși, locul de joacă încurajează copiii să se bucure de activități recreative într-o atmosfera de poveste.

„Suntem incantați să deschidem acest loc nou de joacă pentru toți copiii clienților restaurantului și a resortului nostru. Dorim să oferim o oază de distracție și râsete pentru cei mici și credem că am creat un spațiu de joacă în aer liber care să le îndeplinească toate dorințele. Prin această nouă investiție importantă, extindem facilitățile resortului Theodora Golf Club. Cu Poppy’s Playground, ne dorim să încurajăm o viață activă și sănătoasă pentru copii cu vârsta între 2 și 12 ani, invitându-i să exploreze lumea înconjurătoare într-un mod distractiv și educativ”, declară Theodora Popa, Vicepreședinte Theodora Golf Club.

Amplasat lângă Club House, cu o suprafață de aproximativ 400mp, parcul are o arie în care copiii cu vârsta între 2 și 4 ani își pot dezvolta coordonarea și echilibrul prin balans și prin joc, folosind figurinele pe arc funny în formă de animăluțe jucăușe sau balansoare duble. Tot cei mai mici dintre oaspeți au la dispoziție și groapa de nisip cu sistem de umbrire, care încurajează jocul de rol și dezvoltarea abilităților motorii fine, oferindu-le copiilor un mediu sigur pentru explorare și descoperire. Pentru copiii mai mari, cu vârsta între 3 și 12 ani, a fost creată o zonă specială amenajată cu echipamente care îi încurajează să exploreze și să-și dezvolte echilibrul, puterea musculară și coordonarea motrică: tobogane, leagăne, sisteme de cățărare și tiroliană de exterior. În plus, au la dispoziție un carusel „cuib de broscuță”, perfect pentru momente de liniște și relaxare, un adevărat refugiu confortabil în care copiii se pot retrage în momentele de supra-stimulare pentru a se odihni.

„Dorim ca vizita la Theodora Golf Club să fie una de neuitat pentru toți membrii familiei. Acum, copiii pot avea o experiență memorabilă și plină de distracție, jucându-se în siguranță și legând noi prietenii la Poppy’s Playground, în timp ce părinții lor se pot bucura de celelalte facilități. În plus, pe lângă locul de joacă minunat, ne asigurăm că și cei mici au parte de mese gustoase și nutritive, pe care le pot alege din noul nostru meniu care înglobează și preparate dedicate copiilor,” spune Debora Vesa, Director Resort Theodora Golf Club.

Pe lângă noul loc de joacă, familiile cu copii pot experimenta și S.N.A.G (Start New at Golf) – un program eficient și amuzant, o metodă frumoasă și activă de petrecere a timpului liber prin sport și joacă pentru cei mici. Dedicat în special juniorilor cu vârste cuprinse între 4-10 ani, programul se desfășoară în deplină siguranță (cu mingi asemănătoare cu cele de tenis, cu arici și crose din plastic, ușoare), cu instructori profesioniști și sub supravegherea părinților. Iar copiii care doresc să învețe golf, pot urma lecții de golf  în zona de antrenament, sub îndrumarea instructorilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mai mult de 1000 de pasageri au utilizat zilnic Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav

Articolul următor

Mircea Baniciu la Muzeul Țării Crișurilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share