Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șanse de internship pentru studenții care fac Summer Practice la HELLA Romania

HELLA România oferă anual tinerilor posibilitatea de a dobândi experiență practică, în acord cu studiile pe care le urmează.

Studenții din Timișoara, Craiova sau Arad care doresc să fie activi și să-și exerseze profesia pe timpul verii se pot prezenta în locațiile HELLA Romania să vadă ce înseamnă un job în industria automotive. Vor beneficia de mentorat, de salariu și alte beneficii, precum orice angajat.

Dacă pe perioada lunilor de practică de vară (summer practice) se vor simți bine alături de angajații companiei și vor considera că experiența dobândită le este utilă, vor putea rămâne în continuare în companie pentru programul de internship.

În ce domenii se poate face Summer Practice?

Operational Excellence and Industrial Engineering, Environment Health and Safety, Logistics, Finance, Technical Services (Process, Test, Automation, Maintenance), Production (Manufacturing Engineering, Quality Product Customer), Quality, IT, Software Development, Software Testing, System Testing, Hardware Engineering, Mechanical Design, Configuration Management, PCN/ PTN Administrator, Controlling, Human Resources, Purchasing, Sales, Pricing, Marketing, Direct Customer Service, Engineering, Production SMT Engineers, Technical Service, Transport Management.

Despre HELLA România

Potrivit raportului B2i.app.ro https://b2i.app/reports, HELLA România a avut în 2022 o cifră de afaceri de 4,077 miliarde de lei, clasându-se pe locul trei în județul Timiș în funcție de cifra de afaceri. Compania a realizat în 2022 un profit net de 98,43 milioane de lei, având un număr mediu de angajați de 5.035.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Finanțare europeană pentru reabilitarea Palatului Finanțelor, viitorul sediu al CJ Bihor

Articolul următor
Transilvania Business prezintă concluziile studiului „Intermodal. Schimbare de paradigmă în transportul de marfă”, realizat de Centrul Interdisciplinar pentru Știința Datelor - Universitatea Babeș-Bolyai (CISD-UBB), la solicitarea DP World România.

Totul despre transportul intermodal. Viziunea UBB (VI)

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share