Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banca Transilvania extinde parteneriatul cu FRF și devine sponsor al echipei naționale

Federația Română de Fotbal (FRF) și Banca Transilvania au semnat un nou angajament, prin care BT, ca sponsor al Echipei Naționale, susține fotbalul românesc – de la dezvoltarea și promovarea tinerelor talente și, de acum înainte, până la cel mai înalt nivel, echipa națională de seniori.

Noul angajament este pe un an, cu posibilitatea de prelungire. Banca Transilvania își reafirmă cu această ocazie angajamentul de a contribui la oferirea celor mai bune condiții pentru dezvoltarea jucătorilor și pentru atingerea performanței.

“Parteneriatul nostru cu Banca Transilvania este un pilon esențial în construirea viitorului echipei naționale a României. Împreună, ne concentrăm eforturile pe dezvoltarea tinerelor talente, pe pregătirea lor adecvată și pe crearea unei platforme solide pentru a atinge performanța. Suntem recunoscători pentru sprijinul constant al Băncii Transilvania, suntem convinși că, prin efortul nostru comun, vom continua să oferim tricolorilor cele mai bune condiții de pregătire și suntem încrezători că rezultatele se vor vedea cât mai curând“, a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF.

“Ne bucurăm să continuăm colaborarea cu Federația Română de Fotbal și să contribuim la dezvoltarea sportului pe care românii îl iubesc cel mai mult. Este o investiție mai ales în viitor, pentru tinerii care visează să devină viitorii campioni, să reprezinte România”, a afirmat Omer Tetik, director general Banca Transilvania.

Banca Transilvania susține echipele naționale de juniori U19, U18, U17, U16 și U15 din 2021, an în care a devenit partenerul U21, echipă calificată la Campionatul European de Fotbal (Euro 2021).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 1,2 milioane euro vor fi investiţi de MApN la Sibiu

Articolul următor

A început CONEC7ARE, o campanie Produs în Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share