Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un nou parc fotovoltaic la Oradea, pe acoperișul Iwis Mobility Systems

Globalworth, unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul imobiliar de birouri din Europa Centrală și Est anunță anunţă finalizarea unui nou proiect fotovoltaic. Este vorba despre cel montat pe acoperișul Iwis Mobility Systems din Oradea, companie situată în Parcul Industrial I de pe Calea Borșului.

Investiția cuprinde 700 de panouri fotovoltaice furnizate de Canadian Solar, cu o capacitate totală de 297 kWp. Această instalație de energie solară de ultimă oră va reduce semnificativ consumul de energie și costurile asociate.

Instalația solară nou instalată la Globalworth la Iwis Mobility Systems din Oradea, cu o capacitate de putere robustă, poate genera o energie electrică impresionantă de 350.000 – 450.000 kW anual.

Proiectul de la Oradea vine după implementarea cu succes a centralelor solare la Globalworth Square, Globalworth Plaza și Parcul Industrial Timișoara

„Strategia noastră prioritizează bunăstarea chiriaşilor, dar şi sănătatea planetei. Prin utilizarea energiei solare facem din clădirile noastre proprietăţi mai autonome, mai rezistente şi mai sustenabile. Suntem mândri de încă un pas înainte, cu parcul nostru din Oradea, şi ne angajăm să livrăm proiecte similare şi în viitor”,, a declarat Marian Popa, Managing Director la Globalworth România.

Puterea combinată a tuturor centralelor solare existente din portofoliul Globalworth din România este de aproximativ 834 kWp, iar cu două noi proiecte în derulare, compania anticipează dublarea acestei capacități în perioada următoare.

„La Iwis Mobility Systems, avem privilegiul de a opera într-o unitate care plasează sustenabilitatea în prim plan. Noua centrală solară de la Industrial Park West este dovada devotamentului nostru comun pentru un viitor mai verde și grija pentru generațiile următoare. Această inițiativă susține eficiența noastră operațională, dar se aliniază perfect cu angajamentul nostru față de practicile durabile”, a precizat Georgiana Ivașcu, manager de fabrică la Iwis Mobility Systems.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primele licitații în județul Bihor prin Unitatea Centralizată de Achiziții

Articolul următor

33.9 milioane de euro ajutor pentru seceta din 2022 revin României

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share