Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Echipajele aeromedicale SMURD din Cluj-Napoca au executat 61 de misiuni de salvare

Echipajele aeromedicale din care fac parte piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca  au executat  în luna august 2023 un număr de 61 misiuni de salvare. Personalul aeronavigant al unităţii a acționat pentru acordarea asistenței medicale de urgență şi transferarea de urgență a pacienților critici, fiind transportate la unităţile spitaliceşti 56 de persoane.

Echipajele antrenate în misiuni de salvare au acţionat prin câteva puncte de operare aeromedicale. Prin punctul Jibou au fost lansate 36 intervenții, iar prin punctul Mureș s-a acţionat în 25 intervenții.

Personalul aeronavigant al unității a executat în luna august 2023, în cadrul punctelor de operare aeromedicale menţionate, un volum de 72 ore de zbor, îndeplinind misiunile de zbor în deplină securitate aeronautică.

Personalul din Centrul Operaţional al unităţii a coordonat un număr de 126 misiuni aeriene în luna august 2023 pentru executarea acestora în deplină securitate aeronautică.

În continuare, piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca sunt pregătiți să intervină, împreună cu colegii lor din Inspectoratul General de Aviaţie al M.A.I., pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate.De asemenea, ei sunt pregătiţi să asigure unui climat de ordine şi siguranţă publică, în sistem integrat, alături de celelalte structuri operative ale Ministerului Afacerilor Interne.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Pentru fanii care se înscriu, aceste abonamente la Untold vor avea un preț special de 99 de euro plus taxe.

Untold aruncă pe piață 10.000 de abonamente pentru viitoarea ediție

Articolul următor

În weekend, toate drumurile duc la Agroalim 2023

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Direcția Județeană de Statistică a anunțat dinamica autorizațiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidențiale în martie și în primul trimestru din 2024.
Citeste mai mult

Își revine piața rezidențială a Clujului

Direcția Județeană de Statistică a anunțat dinamica autorizațiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidențiale în martie și în…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share