Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zilele Recoltei revin pe platoul Sălii Horia Demian

Este o nouă ediție a Zilelor Recoltei organizată în comun de administrațiile județeană și municipală și derulată prin intermediul Asociației Produs de Cluj.
Zona sălii de sport va găzduiește din nou manifestarea de toamnă, după finalizarea lucrărilor la platou | Foto: CJ Cluj

Consiliul Județean (CJ) Cluj, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca vor organiza, între 22 și 24 septembrie, Zilele Recoltei.

Este o nouă ediție a Zilelor Recoltei organizată în comun de administrațiile județeană și municipală și derulată prin intermediul Asociației Produs de Cluj. Evenimentul se va desfășura pe platoul recent modernizat al Sălii Sporturilor Horia Demian, cu un program cuprins între orele 09:00 și 21:00.

„Zilele Recoltei este una dintre cele mai mari sărbători ale Clujului, un eveniment așteptat an de an cu nerăbdare atât de fermieri, cât și de locuitorii orașului. Aici se reunesc zeci de fermieri clujeni, mai mari sau mai mici, care au ocazia să-și prezinte și să-și valorifice rodul muncii de peste an.

În același timp, locuitorii din Cluj-Napoca pot să achiziționeze legumele și fructele necesare pentru a-și asigura necesarul pentru sezonul rece, sau pot opta pentru produsele gata preparate. Suntem convinși că și această ediție a sărbătorii dedicate pământului și roadelor sale va fi una de succes atât pentru producători cât și pentru cumpărători”, a spus Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Zilele Recoltei la Cluj-Napoca adună 120 de mici întreprinzători și fermieri clujeni care vor prezenta celor interesați fructe și legume provenite din fermele clujene, de la cartofii de Râșca la ceapa de Mihai Viteazu și legumele de Jucu.

Ei vor avea la dispoziție și varză, conopidă, ardei, gogoșari, vinete și roșii, precum și pătrunjel, cimbru, mărar sau hrean. Fructele de sezon, de la mere, la pere de toamnă și piersici de vie, până la struguri de masă sau de vin, ori must proaspăt stors, sunt de găsit și degustat la Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Transylvania Open WTA 250, cel mai bun turneu din lume la această categorie în 2022, va aduce nume mari ale tenisului mondial la Cluj-Napoca.

Premii de 259.000 $ la Transylvania Open. Vin Garcia, Pliskova și Vekic

Articolul următor

UNIGHT, Noaptea Cercetătorilor Europeni încheie luna septembrie 2023 cu un eveniment

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share