Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un milion de euro vor fi investiţi de Grand Development în stațiunea Montebello Transylvania

Sursa foto: The Bizz.ro

Grand Development va investi 1 milion de euro în stațiunea Montebello Transylvania. Banii vor dezvolta un centru de servicii și facilități din cadrul stațiunii braşovene din Cristian.

Compania imobiliară Grand Development a hotărât să continue investiţiile din cadrul Montebello Transylvania Resort cu încă un milion de euro pentru centrul de servicii şi facilităţi.  Compania dezvoltă în prezent la Brasov un proiect amplu, în cadrul unei investiţii de 12 milioane de euro.

Ce va oferi Montebello Transylvania Resort  turiştilor?

Montebello Transylvania Resort va consta din 47 de vile scandinave în stil cabană. Construcţiile vor beneficia de spații mari, vitrate și facilități premium, precum foișor, jacuzzi, grădini private amenajate și două locuri de parcare private.

Proiectul Montebello creşte, graţie investiţiilor, într-o poienţăa montană de 2,6 hectare, situată în preajma Brasovului, in inima unei păduri seculare din Cristian.  Accesul e facilitat de apropierea de Şoseaua Râşnov – Poiana Braşov şi o distanţă de 20 de minute de Aeroportul International Braşov.

Noul centru de servicii și facilități în care se va investi un milion de euro va deservi rezidenții și turiștii din Stațiunea Montebello Transylvania şi le va oferi o gamă largă de opțiuni de servicii şi agrement.

Ionuț Nicolescu, fondator Grand Development, laudă proiectul Montebello

„Dezvoltăm un concept integrat, care va include și opțiuni de agrement și o multitudine de servicii, rezultând astfel un produs care se va adresa mai multor segmente de piață, de la turiști care doresc să se relaxeze în inima pădurii, până la companii care organizează diverse servicii interne. și evenimente corporative, manageri care au nevoie de o perioadă de retragere și reîncărcare sau persoane aflate într-o etapă de recuperare. În plus, Brașovul va deveni o opțiune din ce în ce mai vizibilă pentru turistul străin în viitor și, prin urmare, trebuie să dezvoltăm pachete de servicii mai complexe, la standarde internaționale”, a declarat Ionuț Nicolescu, fondator Grand Development.

Montebello Transylvania, model de bune practici

Stațiunea Montebello Transylvania este un proiect de reconversie, fiind dezvoltat pe amplasamentul unei foste fabrici de cărămidă, abandonată de peste 25 de ani. În ultimele 12 luni au fost efectuate lucrări ample pentru racordarea parcelei la toate rețelele de utilități, care anterior se aflau la câțiva kilometri distanță de proiect. Prima fază a proiectului va fi finalizată în noiembrie 2023.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Efectivul salariaților din județul Cluj, la sfârșitul lunii iulie, a fost de 281.009, în creștere cu 243 comparativ cu iunie 2023 și cu 5.902 față de iulie 2022. Câștigul salarial mediu brut în iulie 2023, în județul Cluj a fost 9.015 lei, în creștere cu 60 de lei față luna precedentă și mai mare cu 1.368 de lei față de luna iulie a anului 2022, potrivit Direcției Județene de Statistică. Câștigul salarial mediu net în luna iulie 2023, în județul Cluj a fost de 5.643 de lei, mai mare cu 29 de lei comparativ cu luna anterioară și cu 887 de lei mai mare față aceeași lună a anului 2022. Față de media pe țară, câștigul salarial mediu net din județul Cluj, realizat în luna iulie 2023, a fost mai mare cu 23,6%, ceea ce clasează județul Cluj pe locul 2, după municipiul București. Câștigul salarial mediu brut se determină prin raportarea sumelor brute plătite din fondul de salarii, din profitul net și alte fonduri (exclusiv sumele compensatorii, sumele plătite retroactiv ca urmare a câștigării în instanță a drepturilor bănești aferente anilor anteriori) la numărul mediu de salariați.

Mai mulți angajați și salarii mai mari la Cluj

Articolul următor

Prima ediție a Festivalului Răchiei și al Zacuștii se organizează la Muzeul Satului Bănățean

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share