Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sistem de cultivare a microplantelor în apartamente, prezentat la Technology & Innovation Summit

O tehnologie care permite creșterea acestor plante în locuințe va fi prezentată la evenimentul organizat la Cluj de platforma X Party and Networking (XPN), în 26 octombrie.
Una dintre întâlnirile specialiștilor în informatică din cadrul XPN

O tehnologie care permite creșterea acestor plante în locuințe va fi prezentată la evenimentul organizat la Cluj de platforma X Party and Networking (XPN), în 26 octombrie.

“Am reușit să dezvoltăm un sistem care asigură, într-un interval cuprins între 3 și 10 zile, microverdețuri bogate în nutrienți. Sistemul este conceput pentru a putea fi plasat în bucătăria fiecăruia dintre noi, ocupă un spațiu minim, fiind gândit și ca o piesă de design.

Am încercat să găsim o similitudine între oameni sănătoși, frumusețe și natură, așa încât imaginația ne-a condus la una dintre minunile lumii antice, Grădinile Babyloniene. Ele au fost create tocmai din iubire pentru om și natură”, a rezumat creatorul sistemului, Tudor Fărăgău.

Technology & Innovation – Summit – Networking își propune să pună la aceeași masă jucători din diverse sectoare de business, academice și instituționale din sfera tehnologiei și inovației pentru discuții tematice și networking, fiind esențiale pentru crearea de colaborări și parteneriate necesare optimizării produselor și serviciilor dar și proceselor cu care aceștia operează.

“Având în vedere dinamica actuală a societății, inovația de astăzi este, deja, istoria de mâine, iar preocuparea pentru adaptare sau reinventare este firească și permanentă.

Formatul evenimentului încurajează discuțiile libere, într-o ambianță caracteristică evenimentelor de high-end networking. Evenimentul permite un dialog multilateral, între reprezentanți de top ai companiilor din sfera tehnologiei, a industriei și lideri în inovare și cercetare.

Pentru un networking multidisciplinar, vor fi alături reprezentanţi ai mediului de business variat (manageri, antreprenori), administrației locale, mediului juridic (avocaţi, notari), medici, arhitecți, artișți, reprezentanți ai mediului diplomatic și academic din România şi din străintate”, conform XPN.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

One World Romania revine în Oradea cu documentare și dezbateri pentru „O viață bună”

Articolul următor

Universitatea Oradea, prezentă la întâlnirea conducerii Alianței EU GREEN la Parma

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share