Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

La Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Brașov se vor oferi 640 locuri

Pentru finalul lunii octombrie, mai exact în 27 octombrie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov îi invită pe prospeții absolvenți de studii liceale și universitare ai acestui an și doresc un loc de muncă să viziteze Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul se va desfășura la sediul Universității „Spiru Haret” din Brașov.

Una din atribuțiile instituției organizatoare este să fie placa turnantă între angajatori și participanții la piața muncii, care își oferă forța, aptitudinile, pregătirea și experiența sectoarelor economice și bugetare.

Liliana Dragomir, director AJOFM Brașov a pregătit Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

„Reprezentanții Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Brașov au contactat peste 2500 de agenți economici din județ. Vor oferi peste 640 locuri de muncă. Astfel, 16 locuri de muncă sunt destinate pentru persoanele cu studii superioare și 624 locuri de muncă sunt destinate pentru persoanele cu studii medii”, a precizat directorul AJOFM, Liliana Dragomir.

Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2023, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii brașovene, în cadrul bursei locurilor de muncă destinată lor.
„Invităm agenții economici, persoanele în căutarea unui loc de muncă dar și reprezentanții instituțiilor interesate de domeniul pieței muncii să participe, într-un cadru organizat, la Bursa generală pentru absolvenți, pe 27 octombrie 2023.
Angajatorii își pot prezenta oferta locurilor de muncă vacante, au ocazia de a cunoaște direct viitorii angajați, ce își doresc aceștia și ce aşteptări au de la un loc de muncă, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot testa piața muncii, pot afla care sunt meseriile cele mai căutate, care sunt competențele și abilitățile care cresc șansele de a obține un loc de muncă, pot negocia direct un pachet salarial”,  informează reprezentanții AJOFM Brașov.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Municipalitatea clujeană demarează, în weekend, lucrările de la Parcul Caragiale, prin descoperirea Canalului Morii. Odată cu debutul șantierului, din 13 octombrie, vor fi desființate și locurile de parcare de pe str. G. Barițiu (16) și O. Petrovici (23), în fața Palatului Telefoanelor.

Nordconforest dă jos betoanele de pe Canalul Morii

Articolul următor

Ziua orașului Oradea, marcată printr-o serie de manifestări festive

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share