Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kinderpedia și Asociația Școlilor Particulare din România – ASP, parteneriat: 2 ani pentru inovație

Kinderpedia, soluția digitală de management și comunicare pentru școli și grădinițe, și Asociația Școlilor Particulare – ASP, reprezentând comunitatea instituțiilor de învățământ private din România, au anunțat un parteneriat pentru inovație ce se va întinde pe 2 ani. Acest parteneriat va aduce resurse și oportunități de învățare, colaborare și dezvoltare pentru profesorii și directorii școlilor și grădinițelor din întreaga țară. Anunțul a fost făcut vineri, 29 septembrie, în cadrul Conferinței Naționale a Asociației Școlilor Particulare din România, eveniment ce a avut loc la București, la Hotel Sheraton, și a reunit peste 270 de lideri din 170 de instituții de învățământ private din țară.

Evelina Necula, co-fondatoare Kinderpedia, a declarat: “Aproximativ jumătate dintre participanții la Conferința Națională a ASP sunt utilizatori ai platformei Kinderpedia. Iar acest lucru ne onorează și ne responsabilizează. Parteneriatul pe care tocmai l-am anunțat este un angajament față de fiecare dintre utilizatorii actuali și fată de întreaga comunitate de profesori, educatori și directori a Asociației Școlilor Particulare. Ne-am asumat misiunea de a sprijini educația privată, care este o locomotivă a inovației în întreaga lume. Vom continua să furnizăm școlilor și grădinițelor instrumente digitale moderne, ca să le ajutăm să-și  simplifice munca administrativă, să accelereze învățarea și să-și consolideze comunitățile.”

Această colaborare strategică va implica dialoguri, ateliere și oportunități diverse de învățare pentru membrii comunității ASP. Cele două organizații vor demara, în parteneriat, o cercetare de piață, prin care își propun să identifice principalele provocări cu care se confruntă școlile și grădinițele particulare din România și să le ofere soluții la aceste provocări, cu ajutorul tehnologiei.

Christian Comșa, Președintele Asociației Școlilor Particulare, a afirmat: ”Când am fondat Asociația Școlilor Particulare, în urmă cu trei ani, ne-am propus să fim un for de reprezentare pentru instituțiile de învățământ privat din România, dar și un punct de întâlnire, un spațiu dedicat schimbului de bune practici și de idei. Parteneriatul cu Kinderpedia ne permite să ducem mai departe misiunea noastră și să oferim comunității ASP acces la informații, resurse, dialog cu experți în diverse domenii și lideri în educație. Ne ajută, totodată să transmitem un mesaj clar cu privire la rolul educației private, care este acela de a deschide drumuri noi către învățare, de a provoca viziunea tradițională asupra școlii și de a contribui la transformarea educației. Tehnologia e o componentă cheie a educației viitorului și parteneriatul cu Kinderpedia ne permite să o promovăm către școli și să facem adopția și utilizarea ei ușoare și accesibile.”

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Accor, primul hotel din Cluj - un ibis Styles, din S2 2025

Articolul următor
Transylvania Open Cluj, cel mai bun turneu din lume la categoria WTA 250 în 2022, a debutat cu prima zi de calificări.

A început Transylvania Open. Directorul turneului: “Era să îl pierdem”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share