Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gustul produselor tradiționale locale bihorene, în rulote prin județul Bihor

Agenția de Dezvoltare Durabilă (ADD) a Județului Bihor, din subordinea Consiliului Județean Bihor, îi invită pe bihoreni la o serie de evenimente de tip road shows, cu Food truck-urile DEBIHOR.

ADD Bihor a achiziționat patru rulote din fonduri europene. Rulota „Băuturi de Bihor” va oferi băuturi alcoolice și non-alcoolice de la producătorii autohtoni. Rulota „Aluat de Bihor” este specializată pe produse de patiserie și brutărie, gătite pe loc sau comercializate de producătorii locali, iar cele două rulote „Tradiționale de Bihor” oferă produse alimentare semi-procesate, procesate ambalate sau neambalate de la producători autohtoni.

Program

Evenimentele vor avea loc în perioada 17 octombrie – 6 noiembrie 2023, în intervalul orar 08.30 – 18.30, în cinci orașe din județ: Ștei – 17 octombrie, Beiuș – 19 octombrie, Aleșd – 26 octombrie, Marghita – 3 Noiembrie și Oradea – 6 Noiembrie. În funcție de condițiile meteorologice, locația exactă va fi furnizată pe website-ul asociației ADD BIHOR https://www.addjbh.ro și pe website-ul brandului www.debihor.com.

Producătorii bihoreni au posibilitatea de a cunoaște în detaliu rulotele, de a le testa atractivitatea la public și de a le utiliza pentru desfacerea și promovarea produselor. Informațiile și detaliile necesare înscrierii și participării la cele 5 road shows sunt furnizate pe website-ul asociației ADD BIHOR https://www.addjbh.ro/ și pe website-ul brandului www.debihor.com,  la sediul asociației: Str. Aurel Lazăr, nr.13, Oradea, Bihor sau prin e-mail: contact@addjbh.ro și contact@debihor.com.

Evenimentele fac parte din proiectul finanțat cu fonduri europene din Programul Cooperare Transfrontalieră România – Ungaria 2014-2020, denumit „Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în judetul Bihor, Oradea și in Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potential local”, cod eMS ROHU-421.

 

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Transylvania Open Cluj, cel mai bun turneu din lume la categoria WTA 250 în 2022, a debutat cu prima zi de calificări.

A început Transylvania Open. Directorul turneului: “Era să îl pierdem”

Articolul următor
Omul de afaceri Ioan Rus, fost vicepremier și ministru de interne, a declarat că, prin vânzarea a 25.000 de autovehicule, compania a ajuns în topul național al firmelor cu afaceri anuale de peste 50 de milioane de euro.

Trei decenii de RMB Inter Auto, marcate printr-un nou concept de showroom

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share