Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trei decenii de RMB Inter Auto, marcate printr-un nou concept de showroom

Omul de afaceri Ioan Rus, fost vicepremier și ministru de interne, a declarat că, prin vânzarea a 25.000 de autovehicule, compania a ajuns în topul național al firmelor cu afaceri anuale de peste 50 de milioane de euro.
Ioan Rus, omul de afaceri care a pus bazele business-ului auto de pe Calea Turzii | Foto: Digi 24, RMB

Aniversarea dealerului auto clujean a coincis cu inaugurarea unui concept inedit pentru piața locală, prin design, arhitectură, îmbunătățiri digitale și procese orientate către client.

Cu acest prilej, fondatorul Ioan Rus, fost vicepremier și ministru de interne, a declarat că, prin vânzarea a 25.000 de autovehicule, compania a ajuns în topul național al firmelor cu afaceri anuale de peste 50 de milioane de euro. În decursul istoriei sale, RMB Inter Auto a plătit la bugetele naționale și locale impozite și taxe de 50 de milioane de euro.

În 1992, compania a înființat prima școală privată din România de mecanici, tinichigii și vopsitori auto, sute de specialiști care și-au găsit loc de muncă la reprezentanțe auto. De asemenea, în calitate de cadru didactic la Universitatea Tehnică, Ioan Rus a creat secția care s-a transformat apoi în Facultatea de Autovehicule Rutiere.

RMB Inter Auto are 200 de salariați, cu media de vârstă sub 40 de ani. 70% sunt cu studii superioare, iar alții, absolvenți ai Academiei Mercedes. Compania investește anual între până la 300.000 de euro în cursuri de formare continuă, cu un total de 100.000 ore/an. Managementul RMB a evidențiat și aportul celuilalt proprietar, Ion Țiriac, care a contribuit la dezvoltarea afacerii de pe Calea Turzii.

Omul de afaceri Ioan Rus, fost vicepremier și ministru de interne, a declarat că, prin vânzarea a 25.000 de autovehicule, compania a ajuns în topul național al firmelor cu afaceri anuale de peste 50 de milioane de euro.

Cea mai extinsă rețea de dealeri din România

RMB Inter Auto este reprezentant zonal pentru şase dintre cele mai importante mărci de pe piaţa auto internațională: Mercedes-Benz, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Jaguar și Land Rover. Compania este membră a grupului Ţiriac Auto, cea mai extinsă reţea de dealeri şi service de profil la nivel naţional.

Principalele activităţi economice cuprind vânzarea de autoturisme şi autoutilitare noi şi rulate, facilităţi de recumpărare a maşinilor, servicii postvânzare, în cadrul atelierelor de mecanică, electrică şi tinichigerie-vopsitorie. Prin intermediul partenerilor, RMB asigură și soluţii de finanţare şi asigurare, constatări de daune auto.

“Viziunea noastră constă în posibilitatea de a oferi servicii integrate, indiferent de clasa sau scopul funcţional al autovehiculului, ca dovadă a respectului nostru faţă de parteneri şi de nevoile lor, într-o lume extrem de dinamică.

Fără oamenii care lucrează în firma noastră, nimic nu ar putea fi realizat. Ei reprezintă în realitate cel mai valoros capital al nostru, contribuind decisiv la efortul de a avea clienţi mulţumiţi, locuri de muncă sigure şi o comunitate prosperă” relevă Ioan Rus.

RMB Inter Auto îşi propune să devină lider al pieţei regionale în privința calității serviciilor oferite, cu responsabilitate faţă de mediul înconjurător. Dacă la început avea doar şase angajaţi, a ajuns la peste 200.

Mulți dintre ei urmează periodic stagii de pregătire în ţară şi străinătate. Compania a implementat un proiect de asigurare a învăţării pe parcursul întregii vieţi, cu finanţare europeană prin Programul Phare 2006.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gustul produselor tradiționale locale bihorene, în rulote prin județul Bihor

Articolul următor
Marcăm 10 ani de progres, excelență și multe provocări la Transilvania IT Cluster (TITC).

10 ani cu Transilvania IT Cluster: tabără de inovare, workshop și distracție

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share