Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Atelier Lego în sistemul STEM la Cluj

Știința, tehnologia, ingineria, matematica și fizica sunt cele cinci discipline care stau la baza educației de tip STEM. 

Cei mici sunt așteptați la Iulius Mall Cluj să creeze spinnere și carusele din piese Lego, folosind conceptul STEM.

Știința, tehnologia, ingineria, matematica și fizica sunt cele cinci discipline care stau la baza educației de tip STEM. Tot mai mulți părinți apelează la activități și jucării STEM pentru a-i ajuta pe cei mici să își dezvolte creativitatea, gândirea logică și adaptabilitatea. Sâmbătă, 21 octombrie, la Iulius Mall Cluj, copiii sunt așteptați la un atelier demonstrativ de inginerie în care pot aplica această tehnică.

Young Engineers Cluj (YEC) îi așteaptă la un atelier demonstrativ de inginerie. De la 10:00 la 20:00, vor învăța noțiuni generale de inginerie, vor construi un titirez cu lansator (Spinner) și un carusel cu piese Lego. Atelierul este gratuit.

Atelierele care au la bază educația STEM îi ajută pe cei mici să își dezvolte creativitatea, gândirea logică, adaptabilitatea, prin activități și exemple directe din natură sau viața reală. Prin această metodă, învață prin joacă principii din domenii cheie, precum știință, tehnologie, inginerie, matematică și fizică.

Evenimentul este organizat de YEC, care are în mod curent programe educaționale și cursuri bazate pe conceptul STEM, recunoscute și recomandate de Comisia Europeană și de Harvard School of Education.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
M100 va fi înființat pentru implementarea în România, a misiunii în oglindă a UE ,,100 oraşe inteligente şi neutre climatic până în 2030”.

Cluj, Suceava și Sectorul 3 intră în Hub-ul M100

Articolul următor
Târgul de Joburi & Forumul Tehnologic Româno-Japonez (TJFT) a adunat, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, 11 companii japoneze de top din domeniul tehnologiei.

Corporațiile japoneze “vânează” IT-iștii Clujului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share