Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BRD va derula programul Mindcraft Academy la Cluj

Inițiativa în colaborarea cu Școala de Valori le va oferi studenților contexte de învățare pentru a-și descoperi pasiunea, dezvolta competențele și alege o carieră.

Partenerul fondator, BRD, a lansat programul Mindcraft Academy, desfășurat împreună cu Școala de Valori, partener educațional. Programul le va oferi studenților contexte de învățare pentru a-și descoperi pasiunea, dezvolta competențele și alege o carieră, fără a neglija întrebările care îi preocupă.

În perioada noiembrie 2023 – mai 2024, 1.200 de studenți care studiază în Cluj-Napoca, Iași și Constanța vor avea acces la program prin intermediul a trei evenimente „Meet & greet Mindcraft Academy”, opt ateliere educaționale, nouă webinarii live și trei evenimente „Mindcraft Academy community meeting”.

Tinerii vor înțelege cum să ia decizii în cunoștință de cauză pentru viața pe care și-o doresc, având imaginea completă a unor povești de viață care inspiră și motivează. Mindcraft Academy pune accent pe diversitatea activităților educaționale.

La finalul webinariilor, studenții vor avea o imagine despre ce înseamnă să fii profesionist, să-ți pese de comunitatea în care trăiești, cum se construiește succesul și cum se ține piept eșecului ca angajat sau antreprenor.

Atelierele educaționale vor aborda subiecte de interes pentru studenți, precum „Folosirea tehnologiei ca tool de dezvoltare în carieră”, „Antreprenor sau angajat?”, „Cât de pregătiți suntem pentru inteligența artificială?” sau „Ce înseamnă un job în banking?”.

După participarea la activitățile din program, studenții vor dobândi competențe de comunicare, gândire critică, intraprenoriat, leadership și educație financiară. Participanții vor fi așteptați și la târgurile de joburi, care pot fi un bun prilej de a fi angajat într-o companie care pune accent pe dezvoltarea celor care sunt la început de drum și nu au experiență.

Școala de Valori este o organizație nonguvernamentală care a ajuns, prin intermediul proiectelor sale, la 146.173 de elevi și studenți și la 11.702 de profesori, în 5.916 de școli. BRD, unul dintre liderii pieței bancare din România, operează o rețea de 441 de unități și avea active de 74,5 miliarde lei la 30 iunie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice  Cluj-Napoca a informat că, din 11 noiembrie, intră în vigoare modificările aduse la plafoanele de încasări și plăți în numerar, dar și la plafonul maxim admis pentru deținerea de numerar în casierie.

Modificări la plafoanele de încasări și plăți în numerar

Articolul următor

O nouă ediție TEDxEroilor a adus împreună peste 1000 de participanți inspirați și gata să schimbe perspectivele!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share