Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MIS Grup toarnă ultimul radier la Polivalenta din Suceava

“Aceasta este cea mai mare investiție de infrastructură sportivă care se realizează în municipiul Suceava, iar lucrările înaintează conform graficului”, susțin reprezentanții MIS Grup.
Antreprenorul bistrițean pregătește “terenul” pentru gradenele destinate spectatorilor | Foto: MIS Grup

Constructorul bistrițean a raportat finalizarea elementelor de beton care servesc ca fundație a noului obiectiv.

“Aceasta este cea mai mare investiție de infrastructură sportivă care se realizează în municipiul Suceava, iar lucrările înaintează conform graficului”, potrivit managementului MIS Grup. În perioada imediat următoare se execută cofrarea și turnarea stâlpilor; cofrarea, armarea și turnarea planșeelor peste demisol; montarea elementelor prefabricate din beton armat (gradenele pentru spectatori).

Sala de la Suceava va avea o suprafață utilă de 25.000 mp, pe patru niveluri (subsol, parter, două etaje). Aceasta va dispune de două terenuri de sport complet echipate, incinta propriu-zisă, cu 5.000 locuri, sală de antrenament.

MIS Grup va mai amenaja un spațiu de recuperare medicală, spații pentru activități culturale și expoziționale, șase piste bowling, spații tehnice, grupuri sanitare și o parcare cu 715 locuri, din care șase pentru autocare.

MIS Grup a demarat lucrările pentru obiectivul de investiții „Linia verde de transport public utilizând mijloace de transport cu motor electric sau hibrid cu normă de poluare redusă” din municipiul Bistrița.

Societatea este unul dintre cei mai mari constructori din județul Bistrița-Năsăud, cu 200 de angajați și lucrări publice sau private în mai multe județe. Printre proiectele MIS Grup sunt sălile polivalente din Brașov și Suceava.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Municipalitatea clujeană a aprobat deschiderea circulației în zona străzilor Calea Mănăștur - Calea Moților - Uzinei Electrice - Oțetului – Mărginașă.

ARL a terminat mai repede culoarul Oțetului – Mărginașă

Articolul următor
Carassia 2017 Vintage, produs la crama din satul Carastelec, a depășit, anul acesta, la Campionatul Mondial de Șampanie și Vinuri Spumante (CSWWC) vinuri din celebrele regiuni Champagne, Trento și Franciacorta.

Spumantul de Carastelec a învins șampania franțuzească

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share