Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea promovează destinația turistică la Târgul de Turism din Londra

 

Oradea este reprezentată la cel mai prestigios eveniment din industria turismului din acest sezon, Târgul Mondial de Turism de la Londra (WTM London), desfășurat în perioada 6-8 noiembrie 2023.

Participarea la WTM Londra reprezintă un efort susținut al municipalității orădene de a consolida prezența localității în industria turismului internațional și de a atrage un număr mai mare de turiști în Oradea.

 

Visit Oradea este prezentă la standul României, prin directorul general, Alexandru Chira, care, la invitația Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a susținut o prezentare despre Oradea, evidențiind-o ca o destinație perfectă de city-break.

„Ne bucurăm să participăm la WTM Londra pentru a prezenta Oradea ca o destinație turistică ideală pentru un city break de excepție. Orașul are foarte multe de oferit, de la istorie, arhitectură remarcabilă, până la opțiuni gastronomice rafinate, facilități spa și wellness, și o agendă culturală bogată”, a declarat Alexandru Chira.

World Travel Market London este considerat epicentrul industriei globale a turismului, atrăgând peste 35.000 de profesioniști din 184 de țări în anul 2022. Cu peste 5.000 de expozanți prezentând cele mai noi destinații, produse și servicii din industria turismului, WTM Londra reprezintă o oportunitate esențială pentru întâlniri de afaceri și consolidarea parteneriatelor strategice în diverse sectoare ale industriei turismului.

 

Standul României la WTM Londra oferă și o priveliște deosebită spre Piața Unirii din Oradea, subliniind frumusețea și atractivitatea orașului. Una dintre laturile standului este decorată cu o imagine emblematică a apusului de soare surprinsă în timpul Târgului de Crăciun Oradea. Standul s-a bucurat ieri, 6 noiembrie, de vizita ambasadorului României în Regatul Unit, excelența sa doamna Laura Popescu.

 

Cu această prezență activă la evenimentul de prestigiu, Visit Oradea își continuă angajamentul de a promova Oradea ca o destinație turistică de primă clasă, susținând astfel dezvoltarea turismului local și atragerea de turiști internaționali.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Sub tematica ”Confronting HR Challenges: The Persistent and The Uncharted”, evenimentul HR Summit pune în lumină provocările industriei de resurse umane.

HR Summit 2023, la Cluj-Napoca

Articolul următor

Cristian Pavel, CEO Alfa Software: "Sursa dinamicii noastre este inovația”.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share