Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

15.000 de abonamente cumpărate la Electric Castle

Peste 15.000 de abonamente sunt deja achiziționate pentru Electric Castle 2024 încă de la finalul ediției din această vară, care a marcat un record de audiență în istoria evenimentului: 232.000 de participanți.
Ediția din acest an a adunat la Castelul Banffy 232.000 de participanți | Foto: Electric Castle

Organizatorii festivalului de la Bonțida au încasat cel puțin 1,2 milioane de euro din prima tranșă pentru ediția din 2024.

Peste 15.000 de abonamente sunt deja achiziționate pentru Electric Castle 2024 încă de la finalul ediției din această vară, care a marcat un record de audiență în istoria evenimentului: 232.000 de participanți. La un preț promoțional inițial de 79 de euro, plus taxe, rezultă încasări de 1,2 milioane de euro numai pentru abonamente standard.

Însă au fost puse la vânzare și abonamente premium, la 200 de euro prețul inițial. Între timp abonamentul standard a ajuns la prețul de 89 de euro, iar cel premium, la 230 de euro, la care se adaugă taxa de rezervare de 8%.

Ediția aniversară, cu numărul zece, va avea loc între 17 și 21 iulie 2024, au anunțat organizatorii, deja prezenți pe Domeniul Banffy pentru a pregăti terenul pentru sutele de mii de participanți așteptați.

Electric Castle continuă demersul început în primăvară de a transforma campingul festivalului într-un spațiu de relaxare cu multă umbră pentru public și un parc pentru comunitatea din Bonțida, prin sesiuni de plantare. La finalul proiectului vor fi plantați 10.000 de copaci, pe 10 ha.

Electric Castle s-a alăturat inițiativei Green Deal Circular Festivals care își propune adoptarea unor strategii eficiente de sustenabilitate pentru evenimentele din Europa. Pe lângă acțiunile deja active (reciclarea selectivă, susținerea transportului eco-friendly către și dinspre festival, protejarea patrimoniului istoric), Electric Castle va dezvolta noi programe prin care să reducă impactul asupra mediului.

Abonamentele pentru ediția X au prețuri începând de la 89 de euro, în promoție până în 14 noiembrie. Doritorii pot să-și rezerve un loc în camping prin achiziția unui bilet de acces, urmând să opteze pentru una dintre variantele de cazare.

Nominalizat la European Festival Awards

Până la anunțul primilor artiști confirmați, organizatorii se uită atenți înspre European Festival Awards. Electric Castle este nominalizat pentru al optulea an consecutiv, de data aceasta la categoria Best Major Festival. În 2019, a primit titlul de Best Medium-Sized Festival. Alături de specialiști din industrie, publicul poate desemna cele mai bune evenimente ale anului cu un vot.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Eurodeputatul Alin Mituța, vizită la fabrica Mirdatod Reghin

Articolul următor
Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) va facilita accesul la finanțare pentru operatorul român de curierat Sameday, printr-un acord de partajare a riscului cu Banca Transilvania (BT).

BERD și Banca Transilvania creditează Sameday cu 25 milioane €

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share