Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Consiliul Județean Timiș cumpără 27 de microbuze electrice pentru elevi

Consiliul Județean Timiș a lansat licitația pentru a achiziționarea a 27 de microbuze electrice pentru elevii din județ. Finanțare de aproape 7 milioane de euro a fost obținută în această vară prin PNRR. Potrivit anunțului din Sistemul de Achiziții Publice, valoarea contractului curentei licitații este între 30.172.560 lei si 38.201.678 lei, fără TVA.

Vor fi achiziționate 24 de microbuze electrice de 16 locuri, dintre care unul pentru persoane cu dizabilități. De asemenea, pe lista de licitații se află și  3 microbuze electrice cu utilizare multipla, cu 8 locuri, dintre care unul pentru persoane cu dizabilități.

La Agenția Fondului de Mediu mai există un proiect de finanțare depus de Consiliul Județean Timiș. Finanțarea respectivă are ca destinație cumpărarea de microbuze hibrid. În cazul în care și această cerere de finanțare va fi aprobată,  56 de primării din Timiș vor putea asigura transportul elevilor la școală cu mașini nepoluante sau mai puțin poluante.

Firmele interesate mai pot depune ofertele până în 20 decembrie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 13.800 de vizitatori, 100 companii partenere și 140 de speakeri de top la GoTech World 2023

Articolul următor
Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară a aprobat prospectul de admitere la tranzacționare pe Piața Principală a AROBS Transilvania Software.

AROBS: “Navigăm într-un context de piață dificil”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share