Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se face Drumul Expres Satu Mare – Oar

Acesta va avea două benzi pe sens și va asigura legătura dintre Satu Mare și localitatea Oar de la frontiera cu Ungaria.

Potrivit lui Cristian Pistol, directorul general al CNAIR, miercuri, 15 noiembrie a fost transmisă către Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) documentatia de atribuire pentru construcția Drumului Expres care va asigura conexiunea dintre Satu Mare și localitatea Oar de la frontiera româno – ungară.

Drumul Expres Oar – Satu Mare denumit „Somes Expres” va avea o lungime de aproximativ 10,83 km (2 benzi pe sens), iar pe traseul lui vor fi construite: două noduri rutiere, două parcări (cate una pe fiecare parte), un CIC (Centru Întreținere si Control).

„Acest nou drum expres din România se va racorda la drumul expres M49 la granița cu Ungaria. Contractul tip Fidic roșu este finanțat prin Programul Transport și prevede o durată de execuție a lucrărilor de 24 de luni. Construcția acestui tronson de drum expres va genera dezvoltarea zonei tranzitate și crearea de noi locuri de muncă”, a declarat Cristian Pistol.

După validarea documentației de atribuire, CNAIR va putea publica Anunțul de Participare aferent contractului pentru execuția lucrărilor, în cadrul căruia se va stabili și data de depunere a ofertelor.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
CEO-ul Geodata Services a făcut, în cadrul emisiunii Imperiul Leilor – Interviuri cu businessuri inteligente, o radiografie a situației existente în domeniul urbanism la administrațiile locale și naționale instituțiile din România, indicând și soluții și tehnologii care pot fi aplicate.   

Geodata Services: “Primarii încep să fie receptivi la digitalizare”

Articolul următor

O biserică de lemn de 400 ani din Banat a fost restaurată cu aproximativ 1 milion euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share