Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Independența Sibiu: reabilitarea platformei industriale de 1,5 milioane €

Sediu Independența Sibiu SA

Platforma industrială deținută de Independența Sibiu S.A. a trecut printr-un amplu proces de reabilitare. Modernizarea celor 12.000 mp (30% din total) reprezintă doar prima fază din proiectul de reabilitare a spațiilor industriale de pe platformă. Gradul de ocupare pe platformă este de 74%.

Planul Transilvania Investments, acționarul majoritar al independența Sibiu S.A., potrivit Forbes, este de a reintegra vechile hale de producție în circuitul economic și social al Sibiului. Două din trei hale aflate pe platforma de zona de Sud-Vest a Sibiului, în apropiere de accesul pe autostradă, au trecut prin lucrări de reparații și modernizare. Aproximativ 12.000 mp din totalul celor 40.000 mp disponibili au fost reabilitați.

Pentru spațiile destinate activităților de producție și depozitare, s-au păstrat vechile utilități de tip industrial (spre exemplu, poduri rulante), iar pentru cele ce găzduiesc activități comunitare (sală de sport și esplanadă de cățărări), structura și designul interior au fost regândite. În prezent, 74% din halele renovate sunt închiriate, anunță compania.

Independența Sibiu planifică extinderea cu a patra hală

Pe termen lung, strategia de dezvoltare a platformei Independența include construirea de la zero a unei a patra hale. Aceasta va ocupa cele 10 ha de teren care, în prezent, sunt libere de sarcină, precum și dotarea cu tehnologii eco-friendly a spațiilor existente.

„Poziționarea strategică a platformei și faptul că, în aceeași locație, pot fi regăsite centre de afaceri, producție, logistică sau pentru petrecerea timpului liber, ne susțin viziunea de a dezvolta un hub în care rezidenții să aibă acces la oportunități pentru creșterea accelerată a businessului propriu,” subliniază Radu Roșca, președinte executiv Transilvania Investments.

Independența SA continuă să aibă și propriile activități de producție în domeniul echipamentelor pentru industria de reciclare și metalurgică, pe aceeași platformă industrială în care sunt integrate și investițiile din sectorul real estate.

Sursă foto – Independența SA

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Apă Canal Sibiu, sediu nou de 4 milioane euro

Articolul următor

Gaminvest mizează pe adaptabilitate, flexibilitate și receptivitate în anul 2024

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share