Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

94% dintre firmele din Cluj și-au achitat impozitele

Miercuri, 27 decembrie, este ultima zi de plată la PCN pentru încasarea impozitelor, taxelor, ratelor, chiriilor și eliberarea certificate fiscale pentru toate categoriile de persoane.

Stadiul încasărilor la Primăria Cluj-Napoca (PCN), la final de decembrie, era de 89,1% la persoanele fizice și la 94,6% la cele fizice.

Miercuri, 27 decembrie, este ultima zi de plată la PCN pentru încasarea impozitelor, taxelor, ratelor, chiriilor și eliberarea certificate fiscale pentru toate categoriile de persoane.

În 8 ianuarie se vor redeschide ghișeele de relații cu publicul pentru încasarea impozitelor și taxelor locale, rate, chirii, operare de documente, eliberare certificate de atestare fiscală. Solicitările online se vor putea depune pe portalurile PCN.

Totuși, serviciile de încasări, operări în baza de date și eliberare de certificate de atestare fiscală se vor putea presta doar din 8 ianuarie. În perioada 28-31 decembrie are loc transferul bazelor de date.

Din 3 în 5 ianuarie se va efectua verificarea bazei de date, îndreptarea erorilor și alte operațiuni în acest sens. Până la 21 decembrie și-au achitat impozitele la PCN 89,1% dintre persoanele fizice (însumând 77,3 milioane lei) și 94,6% dintre persoanele juridice (106,1 milioane lei).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În inima măreției și liniștii, Sfântul Munte Athos - cunoscut ca "Grădina Maicii Domnului" -  este un loc sacru și plin de mister pentru cei ce îl caută.

Pelerinaj pe Athos

Articolul următor

Schaeffler preia 30% din acțiunile Vitesco cu scopul fuziunii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share