Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nicolae Căpușan a publicat primele fotografii cu Hotelul Decebal după intervențiile de reabilitare

Reabilitarea Hotelului Decebal prinde contur. „Comoara Herculane renaște din ruine… din nou, după o lungă perioadă de așteptare, sub mâinile maeștrilor Bogdan și Alin”, a scris Nicolae Căpușan, proprietarul Sungarden, publicând cele două fotografii  pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Familia Căpușan s-a implicat în redarea aspectului de altădată al stațiunii Herculane, investind în reabilitarea Casino-ului și a Băilor Diana. Vlad Căpușan este cel care se ocupă de proiectele de restaurare ale Hotelului Decebal și al Băii Diana din Herculane, pe care le-a prezentat la Centrul Cultural Faber din Timișoara în luna noiembrie.

„Fațada este cel mai important aspect al hotelului Decebal, fiind una dintre cele mai impresionante din punct de vedere arhitectural. Planificăm să finalizăm cel puțin tronsonul principal până la sfârșitul acestui an”, a spus Vlad Căpușan, citat de Ghidul Banatului, Vlad Căpușan, care își dorește ca primul hotel de cinci stele din Băile Herculane să fie inaugurat în următorii trei ani.

Familia Căpușan a început să investească la Herculane încă din 2017.  Nivelul investiției se ridică la aproximativ 4-5 milioane de euro, iar lucrările sunt efectuate cu atenție la detalii, uneori descoperind adevărate comori ce fuseseră acoperite cu mortar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a semnat contractul de finanțare pentru cel mai mare proiect de drum județean din istorie

Articolul următor

Voluntari din SUA, Canada și Marea Britanie ridică locuințe sociale la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share