Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Holisun a furnizat o platformă informatică pentru situații de urgență

Am finalizat dezvoltarea platformei informatice pentru prima unitate mobilă românească de nivel 1 din cadrul IGSU.

Furnizorul băimărean de servicii de dezvoltare IT a concretizat platforma destinată Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

“Am finalizat dezvoltarea platformei informatice pentru prima unitate mobilă românească de nivel 1 din cadrul IGSU. Sistemul digital de management al activității va contribui la îndeplinirea cerințelor necesare ca această unitate să atingă standardele cerute și să poată fi utilizată oriunde la nivel european. În cazul unor calamități, munca noastră va contribui la salvarea de vieți omenești”, spun reprezentanții Holisun.

Compania din județul Maramureș este unul dintre furnizorii privați de servicii de cercetare și dezvoltare aplicată din Europa Centrală și de Est cu experiență în domeniu, axându-se pe proiecte de cercetare și dezvoltare IT (sectorul guvernamental și privat al UE).

Holisun oferă servicii de dezvoltare software și web pentru instituțiile publice și private din Europa, Asia de Sud și SUA. Aceasta colaborează cu instituții publice și companii pentru proiecte legate de realitatea augmentată, inteligența artificială, Cloud Computing, educație, sănătate, automatizarea proceselor de afaceri.

La final de an, IGSU a recepționat un lot de autospeciale de stingere cu capacitatea de 4.000 l. În acest an, 200 de astfel de mașini au intrat în dotarea IGSU. Ele sunt destinate intervenției pentru stingerea incendiilor în mediul urban și rural, punându-se accent pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenție și utilizarea apei cu randament ridicat de stingere.

Alte 190 de autospeciale de 10.000 l au fost distribuite unităților operative și completează tehnica specifică de intervenție necesară bunei gestionări a situațiilor de urgență înregistrate la nivel național. Tehnica de intervenție a fost achiziționată în cadrul proiectului Viziune 2020, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM 2014-2020).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parcarea subterană din Centrul Civic Oradea a fost dată în folosință

Articolul următor
Am deschis traficului rutier lotul lipsă din secțiunea Târgu Mureș - Cluj a Autostrăzii Transilvaniei (A3), respectiv lotul 3 Chețani – Câmpia Turzii, ce ne permite să circulăm de la Târgu Mureș la Cluj numai pe autostradă, pe 113 km.

“Scoatem antreprenorii neserioși de autostrăzi de pe piața românească”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share