Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Viză anuală obținută pe loc pentru autorizațiile de funcționare în Baia Mare

default

Persoanele fizice autorizate sau juridice care desfășoară activități economice în municipiu pot beneficia rapid de aceste documente din 8 ianuarie.

Operatorii economici care depun în format fizic, la Serviciul relații cu publicul din cadrul Primăriei Baia Mare (PBM), documentele necesare și dovada achitării taxei aferente vor obține pe loc viza anuală necesară.

Viza pentru autorizațiile sau acordurile de funcționare poate fi obținută și de pe pagina de internet a PBM. Vizarea anuală a autorizațiilor și acordurilor de funcționare este obligatorie până la data de 31 martie a fiecărui an.

Pe de altă parte, PBM a anunțat că primarul interimar Ioan Doru Dăncuș va efectua audiențe în cartiere: marți, 9 ianuarie, în Gării (Parcul Gării), miercuri 10 ianuarie, în Depozitelor (locul de joacă de pe str. Motorului).

Acesta va discuta cu locuitorii despre problemele imediate care necesită soluții și va aborda prioritățile pentru acest an. În cadrul întâlnirilor, vor fi prezenți și șefii de la principalele servicii publice, pregătiți să ofere răspunsuri punctuale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Șase noi proiecte de cercetare au fost câștigate prin Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) Cluj-Napoca de cercetători internaționali, în calitate de coordonatori, în colaborare cu grupuri de cercetare din UBB și din străinătate.

Cercetători din străinătate, finanțați prin proiectele Universității Babeș-Bolyai

Articolul următor
Tribunalul Bucureşti a decis că de insolvenţa Romaero se va ocupa firma de lichidare Trust Insolvency – Filiala Cluj împreună cu Synergy Partners

Trust Insolvency se ocupă de lichidarea Romaero

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share