Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parteneriat pentru sănătate: ALBIS Plastic Sibiu & Asociația Împreună pentru Sănătate

Credit foto: Turnul Sfatului

ALBIS Plastic & Asociația Împreună pentru Sănătate, într-un parteneriat durabil din dorința de a face bine. Spitalul Clinic Județean Sibiu beneficiază de un ecograf nou. Pacienții care ajung în stare critică pot fi diagnosticați într-un timp mai scurt datorită acestui aparat medical. 

Noul ecograf ajuns în dotarea Spitalului Clinic Județean Sibiu va reduce timpul de investigare în vederea diagnosticării pacienților aflați în stare critică. Unitatea spitalicească este cea mai mare din județ, înregistrând un grad crescut de adresabilitate.

Noul aparat va ușura munca personalului din Unitatea de Primiri Urgențe, va reduce timpul de investigare și determinare a unui diagnostic pentru pacienții din UPU și, implicit, va crește calitatea actului medical oferit.

Achiziția de 200.000 lei, posibilă după o sponsorizare ALBIS Plastic

Achiziția a fost posibilă datorită parteneriatului dintre Asociația Împreună pentru Sănătate și compania ALBIS Plastic, filiala sibiană a companiei germane ALBIS, unul dintre cei mai importanți distribuitori la nivel mondial.

„Am făcut foarte multe sponsorizări către sistemul de sănătate, în general. Mergem și pe zona de prevenție. Știm că, la finalul zilei, pur și simplu, sănătatea este cea mai importantă. Motivația noastră este să ajutăm oameni. Chiar în această zonă de Urgențe era nevoie absolută de acest aparat”, declară pentru Transilvania Business, Bogdan Dumitrescu, administratorul ALBIS Plastic.
„În general, pentru sănătate, dacă e un proiect necesar și util, fără nici un fel de ezitare contribuim. Cred că suntem la a zecea colaborare. Colaborarea este bazată pe încredere în domnul Cornel Benchea. Știm exact pe ce se cheltuie banii”, explică Bogdan Dumitrescu relația fructuoasă pe care ALBIS Plastic o dezvoltă cu Asociația Împreună pentru Sănătate, condusă de Cornel Benchea, fostul manager al Spitalului Clinic Județean Sibiu.

Ecograf nou pentru eficientizarea UPU Sibiu

„Este vorba despre un ecograf performant cu trei sonde de examinare ultrasonografică a adulţilor (examinări abdominale, cardiace, ţesuturi moi, vase, pulmonare). S-a decis amplasarea lui în camera de resuscitare, unde ne este extrem de util în diagnosticul de urgenţă al pacienţilor critici. Vine în completarea celorlalte aparate de ecografie din UPU, astfel încât fiecare spaţiu de tratament din serviciul nostru beneficiază de un astfel de aparat, scăzând timpii de investigare a pacienţilor cu această metodă de diagnostic. Un act medical modern şi de calitate se bazează pe o resursă umană bine pregătită şi suficientă ca număr (mai ales în serviciul de urgenţă care se confruntă cu supraaglomerare din punct de vedere al pacienţilor), dar importantă este şi dotarea tehnică corespunzătoare a serviciilor medicale. Pe această cale, dorim să le mulţumim sponsorilor pentru ajutorul oferit nouă şi mai ales pacienţilor noştri”, a declarat şeful UPU Sibiu, dr. Bogdan Csillag, citat de Agerpres.

Parteneriatul dintre Asociația Împreună pentru Sănătate și compania ALBIS Plastic este o continuare a colaborării pe termen lung, bazată pe încredere, respect și dorința de a face bine.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se lucrează la Centura Beiuș, chiar sub 0 °C. Stadiul lucrărilor a ajuns la 50%

Articolul următor

Muzeul Brukenthal, 400 de mii de vizitatori în 2023. Sibiu, 481 mii turiști

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share