Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Winter Sale continuă la Iulius Mall

În Iulius Mall, unde brandurile afișează oferte irezistibile la articole vestimentare, încălțăminte, accesorii.

Complexul comercial din Cluj-Napoca se află într-o campanie de reduceri la branduri favorite, piese vestimentare de sezon, produse de beauty sau accesorii. 

În Iulius Mall, unde brandurile afișează oferte irezistibile la articole vestimentare, încălțăminte, accesorii. Prețurile au scăzut cu până la 70%, astfel că este momentul potrivit să transformi lista dorințelor în realitate, fie că te pregătești pentru pârtie, pentru o vacanță într-o destinație exotică sau pur și simplu vrei să-ți completezi garderoba. Pentru inspirație, se poate accesa catalogul Winter Sale.

Cele mai așteptate reduceri ale iernii continuă la Iulius Mall, iar brandurile fashion afișează prețuri mai mici la articolele care nu trebuie să îți lipsească sezonul acesta din garderobă. Calvin Klein, Guess, BSB, Levi’s, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Torry Milano, Motivi, Laceworld, U-MAN sunt o parte dintre retailerii care te așteaptă să descoperi promoțiile Winter Sale. Ținutele trebuie asortate și cu o pereche de pantofi eleganți sau ghete comode, pe care-i găsești la reducere la Deichmann, Skechers sau ECCO.

Pentru ieșirile în oraș cu cei dragi, accesorii prețioase care să-ți scoată în evidență personalitatea poți să-ți achiziționezi la prețuri accesibile de la Swarovski, Pandora sau Parfois. Dacă ești în căutarea articolelor sportive pentru zile pline de distracție pe pârtie sau ți-ai reluat antrenamentele la sală, le găsești la brandurile de profil ce te întâmpină cu oferte: 4F sau Arman Sport. 

Discounturi afișează și Kiehl’s, the Makeup Shop, Cupio, Douglas, Gerovital. Oferte sunt și la Optiblu, Coccodrillo, Samsonite, Kitchen Shop, dar și alte branduri din Iulius Mall. Discounturile fiecărui retailer se pot consulta în catalogul online – Winter Sale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Megaconferință despre educație la Cluj. S-au înscris 500 de participanți

Articolul următor
La licitația inițiată pentru metrou de către Primăria Cluj-Napoca au trimis oferte șase asocieri, internaționale și românești.

Șase asocieri vor să supervizeze lucrările la metroul clujean

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share