Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Testeri din 10 țări se întâlnesc la Cluj

500 de specialiști și iubitori ai domeniului tech din țară și străinătate sunt așteptați să participe la Cluj, în perioada 12-14 iunie, la Romanian Testing Conference (RTC).

Cel mai important eveniment de profil din România va reuni specialiști din tehnologia informației, experți din alte sectoare care vor împărtăși din experiența lor, relevantă pentru multiple arii profesionale.

500 de specialiști și iubitori ai domeniului tech din țară și străinătate sunt așteptați să participe la Cluj, în perioada 12-14 iunie, la Romanian Testing Conference (RTC).

Tema este “Dincolo de suprafață. Evidențierea potențialului ascuns în testare”. „Ediția de anul acesta provoacă participanții să contribuie cu o perspectivă aprofundată a peisajului tehnic. Alături de invitați, ne propunem să oferim perspective profunde, să chestionăm percepții și să evaluăm critic soluții”, a spus Dana Aonofriesei, coordonator al RTC.

Conferința va găzdui cea mai mare sesiune interactivă din istoria RTC, o “autopsie de testing” în care experții Huib Schoots și Paul Holland vor descoperi, împreună cu participanții, tot ce se ascunde în spatele sesiunilor de testare.

“Testopsia” e o abordare inovatoare asemănătoare cu o autopsie, dar nu este vorba despre o examinare detaliată a unor aplicații și site-uri disecate live. Această secțiune a conferinței îi va ghida pe testeri și va scoate la lumină modul în care câteva minute de examinare intensă pot duce la revelații semnificative în ceea ce privește calitatea muncii lor.

Vitalie Cojocari va explora spațiul de intersecție dintre jurnalism și testare – investigație, raportare, chestionare, împachetate și prezentate ca tehnici de comunicare.

Rachel Kibler, tester și muzician, va aborda teme ce țin de epidemia globală a sec. XXI – stresul. “Apar uneori momente în care experiențele digitale evocă fără să vrea durere, cum ar fi o funcție social media care arată amintiri dureroase sau o reclamă care întrerupe o căutare urgentă de ajutor.

Cazurile de stres cuprind scenarii din lumea reală. Ele sunt intersecția dintre experiența utilizatorului și complexitatea umană. Când construim software pentru oameni care sunt stresați, construim software mai bun”, susține Kibler.

RTC va avea loc la Grand Hotel Italia. Printre vorbitori se numără Lena Nyström, Huib Schoots, Paul Holland, Christian Baumann, Sasirekha Palanisamy, Gil Zilberfeld, Edwald Verhoeven, Lalitkumar Bhamare, Melissa Tondi, Mathias Jansson, Grzegorz Niczyporuk, Daniel Nilsson, Nicole van der Hoeven, Gem Hill, Bianca Vădean, Aaron Ingram.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MerchantPro: În 2023 vânzarile în eCommerce au crescut sub rata inflației, cu doar 3%

Articolul următor

Reabilitare energetică de 7,4 milioane € la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share