Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vinurile de Șimleu au luat 11 medalii la Gilbert & Gaillard Challenge

Gilbert & Gaillard International Challenge (GGIC), competiție organizată de Wine Tasting and Trading Hong Kong, a anunțat rating-urile obținute de mai multe vinuri produse în orașul Șimleu Silvaniei.
Fabrica din Șimleu Silvaniei se bazează pe recolta de struguri din regiunea viticolă Crișana | Foto: Podgoria Silvania

Sortimentele de vin liniștit produse de Podgoria Silvania încep să primească recunoaștere internațională, mergând pe urma celor spumante.

Gilbert & Gaillard International Challenge (GGIC), competiție organizată de Wine Tasting and Trading Hong Kong, a anunțat scorurile obținute de mai multe vinuri produse în orașul Șimleu Silvaniei.

“Semne bune anul are. E foarte plăcut acest sentiment de recunoștință pe care îl încercăm acum, la aflarea veștii că vinurile Silvania au obținut 9 medalii de aur și 2 de argint la evaluarea internațională de vinuri Gilbert Gaillard International Challenge 2023”, au transmis reprezentanții producătorului din Șimleu.

Un vin Chardonnay din 2021, culoarea galben pal, produs de Podgoria Silvania, a obținut un scor de 90 din 100 de puncte la competiție, fiind distins cu două medalii de aur. Printre cele mai mari rating-uri ale podgoriei au obținut Măgura Silvaniei (Fetească Albă, 2020) – 90 p., Măgura Silvaniei (Pinot Noir, 2019) – 88 p., Măgura Silvaniei (Merlot, 2018), Silvania Brut Natur Lux (spumant, 2019) – 87 p.

Grupul multimedia fondat de Philippe Gaillard și Francois Gilbert este dedicat promovării și prescrierii de vinuri de calitate. Gilbert & Gaillard acționează independent și nu are alți acționari în afară de fondatorii săi, fiind prezent în 22 de țări. Philippe Gaillard s-a născut în Touraine, într-o familie de viticultori, a studiat viticultura și oenologia, a fost director de vânzări al unui grup francez de distribuție de vinuri.

Cu un doctorat și o diplomă de studii superioare în geopografie, Francois Gilbert s-a specializat în studierea exploatațiilor viticole. Grupul este cunoscut pentru GGIC, concurs internațional de vinuri organizat de Wine Tasting and Trading Ltd (Hong Kong), care acordă medalii unor vinuri din întreaga lume.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Rețeaua de servicii profesionale de consultanță și audit PwC este prezentă în 156 de țări, cu 295.000 de angajați și venituri de 53 miliarde USD în 2023. În România are 800 de angajați în birourile din Cluj, Timișoara, Constanța, București.

Călin Tăut, PwC: “Metroul va fi proiectul anului la Cluj, cu impact de un deceniu”

Articolul următor
Județele Cluj, Brașov, Bistrița-Năsăud, Harghita, Covasna, Arad sau Timiș sunt vizate pentru ramele electrice achiziționate de Autoritarea pentru Reformă Feroviară (ARF).

Unde vor circula trenurile electrice PESA în Transilvania și Banat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share