Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Acces reconfigurat în incinta Aeroportului Internațional Sibiu

În urma modernizării Aeroportului Internațional Sibiu, accesul în incinta parcării se va face dinspre șoseaua Alba Iulia, intersecție cu strada Europa Unită.

Această schimbare va fi implementată începând cu 8 februarie, ora 8.00, ca urmare a lucrărilor privind reconfigurarea drumurilor  de acces derulate la aeroportul din Sibiu în cadrul proiectului „Modernizarea și dezvoltarea infrastructurii aeroportuare –  activități economice, Faza I”.

Noua rută de acces a fost proiectată pentru a îmbunătăți eficiența și siguranța călătorilor, precum și pentru a fluidiza și reduce congestia traficului în zonă.

Pentru asigurarea unei tranziții line adresăm rugămintea pasagerilor noștri ca în momentul deplasării la aeroport să acorde atenție indicatoarelor de direcție amplasate în fosta locație de acces, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță. Semnalizarea rutieră corespunzătoare va fi instalată pentru a ghida șoferii către noua rută de acces, se precizează în comunicatul remis de conducerea A.I. Sibiu.

„Apreciem înțelegerea și cooperarea dumneavoastră în legătură cu această schimbare importantă în ceea ce privește accesul în incinta Aeroportului Internațional Sibiu. Această modificare are ca scop îmbunătățirea experienței pasagerilor noștri și asigurarea unui flux mai eficient și mai sigur de trafic către aeroport”, a declarat Marius Ioan Gîrdea, directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Anunț privind finalizarea proiectului Chandler International S.R.L.

Articolul următor

Petry Bistro Grill&Wine. Gastronomie la superlativ în Transilvania.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share