Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Electromontaj Carpați SA Sibiu, ținta Grampet Logistics

Furnizorul de soluții de transport cu operațiuni în Europa și Asia, Grampet Logistics, intenționează să preia compania sibiană Electromontaj Carpați SA. Tranzacția se află în procesul de autorizare la Consiliul Concurenței.

Compania sibiană Electromontaj Carpați SA, cu o cifră de afaceri pe 2022 de peste 51 milioane lei, este ținta grupului Grampet, activ pe piața mondială a serviciilor de transport de mărfuri, cu precădere transport feroviar, potrivit Agenda Construcțiilor.

Cu o experiență de 70 de ani în domeniul energiei electrice, Electromontaj Carpați SA Sibiu are ca obiect principal de activitate lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru electricitate și telecomunicații. Această clasă include construcția liniilor de distribuție a energiei electrice și a liniilor de telecomunicații. Sunt incluse aici lucrările de construcții a clădirilor și structurilor ce sunt parți integrante din aceste sisteme.

Performanțele economice ale Electromontaj Carpați Sibiu aferente exercițiului financiar 2022 dezvăluie o rată de creștere a cifrei de afaceri de 45% și profitului de 193%, cu o scădere a numărului mediu de angajați cu 12 procente. În timp ce rata datoriei la capitalul propriu indică un context sănătos și echilibrat în care se află compania. Datoria către capitalul propriu este o formulă care este privită ca un raport de solvabilitate pe termen lung.

Rezultate economice Electromontaj Carpați Sibiu

Credit foto: Electromontaj Carpați Sibiu

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Jaqueline Cristian este a doua jucătoare din țara noastră calificată în turul doi al Transylvania Open WTA 250. Ea ar fi trebuit să joace un meci 100% românesc, cu Miriam Bulgaru.

Jaqueline Cristian a trecut în turul II la turneul din BTarena

Articolul următor

Total NSA AG Construct SRL, contract de 14,13 milioane lei cu Primăria Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share