Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul Aro Palace din Brașov devine Hyatt Regency

Societatea Aro Palace a semnat documentul de intenție pentru a intra într-un acord de franciză cu Hyatt Hotel Corporation, în urma căruia Aro Palace Brașov va face parte din familia internațională de hoteluri a renumitei mărcii Hyatt.

A fost semnată scrisoarea de intenție pentru primul acord de franciză sub marca Hyatt din România.

Societatea Aro Palace a semnat documentul de intenție pentru a intra într-un acord de franciză cu Hyatt Hotel Corporation, în urma căruia Aro Palace Brașov va face parte din familia internațională de hoteluri a renumitei mărcii Hyatt. Se așteaptă ca hotelul să fie operat sub numele Hyatt Regency, Aro Palace Brașov.

„Suntem încântați să facem primii pași înspre a deveni parte din familiei Hyatt și să aducem standardele lor de clasă mondială în România. Combinând excelența în servicii marca Hyatt cu expertiza noastră asupra culturii și tradițiilor locale, vom îmbunătăți capacitatea Aro Palace de a atrage oaspeți din întreaga lume și de le oferi o experiență unică” a declarat Attila Joos, CEO al Aro Palace.

„Aro Palace face un pas important în strategia definită pentru dezvolta acest activ foarte important din portofoliul nostru. Dintre toate mărcile de top din ospitalitate pe care le-am luat în considerare, Hyatt este fără îndoială o alegere excelentă, suntem entuziasmați să pornim împreună pe acest drum”, a spus Radu Roșca, președinte executiv al Transilvania Investments, fondul de investiții care controlează 85% din acțiunile societății Aro Palace.

“Suntem onorați de rolul cheie pe care l-am avut în acest prim pas către un acord de franciză între Aro Palace și Hyatt. Această colaborare nu doar semnifică o dezvoltare remarcabilă pentru industria ospitalității romanești, dar se aliniază și cu misiunea Winsed.Swiss de a facilita parteneriate strategice care redefinesc managementul hotelier și experiențele oaspeților”, a spus Ray Iunius, CEO al Winsed.Swiss.

Înființat în 1939, Hotelul Aro Palace dispune de 189 de camere și suite pentru oaspeți și încă 67 de camere executive și suite, un spa de lux, baruri și săli destinate evenimentelor de business. Poziționarea hotelului oferă o perspectivă completă asupra centrului istoric al Brașovului, ceea ce-l face una dintre alegerile preferate ale vizitatorilor din zonă.

Acesta face parte din compania Aro Palace, listată la Bursa de Valori București. Portofoliul companiei include și Capitol, hotel cu 180 de camere dotat cu facilități de conferință și două restaurante. Unitatea turistică trece printr-un proces radical de restructurare și care își va deschide porțile pentru oaspeți, la sfârșitul lui 2025, sub marca Mercure Brașov Centre.

Hyatt Hotels Corporation, cu sediul central în Chicago (SUA), este o companie internațională în domeniul ospitalității. La 30 septembrie 2023, portofoliul companiei includea 1.300 de hoteluri și proprietăți all-inclusive în 76 de țări de pe șase continente.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cele șapte proiecte au o valoare de 1,3 miliarde lei, valoarea finanțării nerambursabile din FM ridicându-se la 849 milioane lei, iar cofinanțarea DEER se ridică la 472 milioane lei.

DEER investește un sfert de miliard de euro în dezvoltarea rețelei electrice

Articolul următor

Asocierea Precon Transilvania – Restitutor Proiect reface Bastionul Crăișor din Cetatea Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share