Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Costa VOC, Asfamixt și Abed Nego au tras tare cu lucrările la Terminalul Intermodal

Mobilizare exemplară a Asocierii Costa VOC, Asfamixt, Abed Nego pe șantierul Terminalului Intermodal de pe Calea Borșului.

Lucrările au fost finalizate în doar șase luni, deși termenul a fost de un an. Astfel, terminalul a putut fi inaugurat mai devreme, putând fi organizată astfel și licitația de operare a acestuia, care are deja câștigător.

Primarul Florin Birta i-a felicitat pe constructori, prezenți la inaugurare.

Noi ne-am mobilizat exemplar pentru lucrările de infrastructură. Au fost zile în care am avut și 30 sau mai mulți oameni pe șantier”, ne-a spus Costa Roman, administratorul Costa VOC Impex.

Firma mai are și alte lucrări de infrastructură în derulare. Amintim aici Inelul Rustier Metropolitan I în zona Cordău – Nojorid, plus construirea de hale industrial în parcurile industrial 2 și 3.

Suntem în grafic și cu lucrările la inelul metropolitan. Vom devansa termenul și acolo”, a subliniat administratorul Costa VOC Impex.

Celălalt partener al lucrărilor la Terminalul Intermodal, Marius Ionașcu, patronal Abed Nego, spune că a avut o colaborare foarte bună cu ceilalți parteneri.

„Noi ne știm de o viață cu domnul Costa, noi nu suntem firme concurente. Suntem asociați. Noi conlucrăm foarte bine cu toate firmele din Oradea. Ne-a ajutat și timpul la lucrări. În decembrie au fost 17 grade Celsius și am putut turna betoane și am putut desfășura toate lucrările”, a precizat Marius Ionașcu.

Marius Ionașcu, patronul Abed Nego, spune că a colaborat foarte bine cu Costa Roman, patronul Costa VOC Impex

Costa VOC este o firmă orădeană înființată în urmă cu 31 de ani. În 2022 a avut o cifră de afaceri de 109,98 milioane de lei, un profit net de 3,26 milioane de lei și un număr mediu de 128 de angajați.

Asfamixt este o firmă înființată tot de Costa Roman în 2007. În anul 2022 firma a avut o cifră de afaceri de 61,10 milioane de lei, un profit net de 1,17 milioane de lei și un număr mediu de 49 de angajați.

Abed Nego este o firmă înființată în 2005 de Marius Ionașcu, având ca obiect de activitate lucrările de construcții a căilor ferate de suprafață și subterane. Firma a avut în 2022 o cifră de afaceri de 84,94 milioane de lei, un profit net de 6,79 milioane de lei și un număr mediu de 134 de angajați. Abed Nego este singura firmă autorizată în județul Bihor pentru construcția de căi ferate.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Stadion de 16.000 de locuri la Oradea. Acesta va fi construit pe locul Grădinii Zoologice

Articolul următor
Fermierii din regiunea Ardealului au fost invitați la un dialog despre cum ne putem pregăti împreună mai bine pentru viitor în agricultură, fie că este vorba despre investiții, noi tehnologii, asigurarea culturilor, atragerea finanțărilor, digitalizare, irigații sau politici agricole mai bune", au precizat organizatorii de la BORO Communication. 

Fermierii de frunte ai Transilvaniei se întâlnesc la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share