Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Produsele biologice Corteva Agriscience au fost lansate

În cadrul unui eveniment festiv, Corteva Agriscience și-a lansat linia de produse biologice în România. O atmosferă efervescentă, cu peste 600 de participanți a fost cadrul potrivit pentru ca subsidiara din România a companiei să prezinte specialiștilor prezenți noile produse cu care a venit pe piața est-europeană a input-urilor agricole.

Marketing Managerul pentru România, Ungaria și Moldova, Maria Cîrjă, a subliniat importanța produselor biologice în configurația noilor orientări și practici agricole. Transferarea accentului dinspre cantitate și spre calitate se concretizează într-o nouă categorie de soluții inovatoare ale Corteva și reprezintă o confirmare a viziunii companiei.

„Prin adoptarea acestor soluții naturale și eficiente, compania stabilește un nou standard în agricultură, prioritizând productivitatea și gestionarea responsabilă a resurselor de mediu, încurajând practici mai durabile și stimulând inovația” a spus Maria Cîrjă.

Cu ce noutăți a venit Corteva?

În cadrul evenimentului desfășurat sub sloganul Captează ceva incredibil, Raphael Fernando Godinho – EMEA Biologicals Commercial Director, Mauricio Augusto Andriao – EMEA Biologicals Marketing Leader – Plant Enhancement și Galyna Radzitska – CEE Biologicals Commercial Leader au prezentat invitaților de la Face Club București portofoliul de produse biologice al Corteva Agriscience.

Fermierii au la dispoziție, începând cu acest an, noua gamă de soluții biologice de la Corteva. Acestea sunt destinate unei serii ample de provocări cărora fermierii trebuie să la facă față în activitatea agricolă. Cele cinci produse de la compania Stoller și Utrisha N de la Symborg figurează acum în catalogul companiei.

În cadrul evenimentului, Corteva Agriscience a lansat cel mai inovativ produs din gama de produse biologice. Acesta este stimulatorul și optimizatorul fotosintetic Utrisha N, de la Symborg. Produsul care a fost pe piața din România în testări, din 2024 este deja lansat în oferta comercială și așteptat cu interes de fermieri. Corteva Agriscience a lansat în Europa Utrisha N, biostimulatorul cu rol în eficientizarea nutriției, ca parte a portofoliului de produse biologice, contribuind astfel la îndeplinirea cererii mai sustenabile de produsele de protecție a plantelor.

 

Utrisha™ N

Utrisha™ N este o sursă alternativă de azot care poate furniza plantelor aflate în vegetatie azot suplimentar, pentru a facilita creșterea lor. Acestă tehnologie inovativă oferă valoare prin eficiența gestionării integrate a nutriției în condiții naturale de câmp, adaptându-se la nevoile de creștere a plantelor și contribuind în mod sustenabil la maximizarea potențialului de producție.

Utrisha™ N poate ajuta fermierii să întâmpine schimbările climatice, menținând în același timp culturile productive și sănătoase. Utrisha™ N se bazează pe bacteria endofitică Methylobacterium symbioticum, care lucrează în simbioză cu planta pentru a asigura asimilarea azotului necesar din atmosferă.

Produsul va fi disponibil pentru o gamă largă de culturi, inclusiv culturi de câmp, legume, livezi, struguri și va fi lansat în toată Europa.

Portofoliul Stoller

Pedro Casas Vicente, EMEA Biologicals Agronomy Leader – Row Crops a detaliat componentele portofoliului Stoller. Keylate B, Harbest,   StarterMn Platinum, BioForge și SugarMover Zn conving cu soluțiile propuse.

Keylate B

Keylate B este un îngrășământ pe bază de oligoelemente în formă lichidă cu certificare organică.  Produsul oferă o soluție specializată pentru contracararea deficiențelor nutriționale bazate pe bor și absorbția rapidă în plantă fără riscul formării compușilor borici inutilizabili sau toxici. Acest produs este esențial pentru asigurarea unei nutriții echilibrate pentru culturile de câmp, culturile oleaginoase și leguminoase, culturile horticole și legume, îmbunătățind astfel sănătatea generală și productivitatea.

Harbest

Fertilizantul foliar lichid Harbest asigură utilizarea eficientă a azotului, diminuând riscul pierderii azotului sau poluării favorizând dezvoltarea rădăcinii, promovând producția naturală de citokinine și întârziind senescența frunzelor.

StarterMn Platinum

StarterMn Platinum este un ferilizant mineral alcătuit dintr-un complex de micronutrienți și o chelatare patentată Stoller.

 BioForge

BioForge este tot un fertilizant mineral, dar sub formă lichidă, care susține echilibrul fiziologic al plantelor și maximizează potențialul genetic pentru recolte de înaltă calitate.

SugarMover Zn

Tot un fertilizant lichid cu certificare organică este și SugarMover Zn care susține creșterea nivelurilor de carbohidrați în boabe, rădăcini sau fructe.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sibiu IT Cluster, în căutare de tineri antreprenori IT-iști

Articolul următor

E.ON anunță investiții suplimentare de miliarde de euro în tranziția energetică  

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share