Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sibiu IT Cluster, în căutare de tineri antreprenori IT-iști

Sibiu Startup Hub I Ramona Călin, accountant & tax adviser

Sibiu Startup Hub, cu susținerea Sibiu IT Cluster, alimentează generarea de startup-uri în industria IT, prin organizarea de evenimente adresate tinerilor interesați. Ultimul event a vizat explicarea provocărilor juridice și financiare la momentul inițierii unui business.

Acțiunile Sibiu IT Cluster întreprinse prin Sibiu Startup Hub țintesc multiplicarea business-urilor în industria IT.

Ramona Călin, accountant & tax adivser, a susținut prezentarea ghidului complet pentru înființarea unei firme, urmată de o sesiune prelungită de Q&A.

„Scopul acestor evenimente este de a crește comunitatea de startup-uri din Sibiu și a stimula tinerii să devină antreprenori mai departe”, declară pentru Transilvania Business Cătălin Mihacea, președintele Sibiu IT Cluster. „Vedem din ce în ce mai mult tineri care-și deschid firme. De altfel, o să facem și o radiografie a industriei IT din județul Sibiu. În ultimii trei ani de zile numărul de firme în IT a crescut”, mai arată Cătălin Mihacea.

Proiectul dedicat tinerilor interesați de un viitor antreprenorial în domeniul IT cuprinde evenimente lunare, organizate pe diferite subiecte.

„În esență, o să mergem către zona de product development, despre cum ar trebui să-ți dezvolți un produs, vom aborda și perspectiva de marketing, cum ar trebui să-ți organizezi activitățile de vânzare. Astea ar fi câteva dintre subiectele pe care le abordăm, lună de lună, de obicei în zilele de miercuri, din a doua săptămână a lunii,” explică președintele Sibiu IT Cluster, Cătălin Mihacea.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Antrepriza Construcții și Instalații (ACI) Cluj a prezentat felul în care au decurs lucrările pe care le-a efectuat pentru construirea aducțiunii de apă potabilă de la uzina de apă din municipiul Târgu Mureș.

ACI a înlocuit rețeaua de la uzina de apă din Târgu Mureș

Articolul următor

Produsele biologice Corteva Agriscience au fost lansate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share