Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Inovativ Logistic investește 12 milioane de euro într-un Business Center

Acesta va fi construit lângă Drumul Expres ce leagă Centura Oradea de Autostrada Transilvania, în apropiere de noul terminal intermodal din Episcopia Bihor. Centrul de afaceri este gândit ca un centru logistic care vine să completeze hub-urile și spațiile în care Inovativ Logistic și clienții săi își desfășoară azi activitatea. Pentru construirea centrului de afaceri se caută parteneri.

Potrivit lui Călin Aron, unul dintre administratorii firmei, este vorba despre un proiect rămas în așteptare de câțiva ani, datorită lucrărilor de realizare a Drumului Expres ce leagă Centura Oradea de Autostrada A3 – Transilvania, care urmează să fie inaugurat în aceste zile.

Călin Aron

„Centrul de afaceri se va construi chiar lângă Drumul Expres Centura Oradea – A3, la km 9+650,  respectiv la 500 ml față de DN 64 și nodul rutier Vama Oradea, în imediata vecinătate a noului terminal intermodal din Episcopia  Bihor. Business Center-ul face parte din programul de dezvoltare al grupului nostru de firme”, ne-a declarat Călin Aron.

Valoarea finală a investiției este de circa 12 milioane de euro. Inovativ Logistic este în etapa selecționării colaboratorilor viitorului Business Center.

Fiecare zi este o provocare

Legat de activitatea firmei în 2023, Călin Aron spune că nu a fost un an ușor.

Pentru grupul nostru de firme, pe care le conducem împreună cu fratele meu, Sorin Aron, fiecare client și fiecare zi e o provocare. Și acum, ca și în  pandemie și perioada post pandemie, a răspunde, a satisface cerințele fiecărui client e o provocare. Avem alături o echipă pe al cărei profesionalism, pasiune, devotament ne construim strategiile”, precizează administratorul Inovativ Logistic.

Firma a reușit să atingă și o parte din obiectivele pe termen lung: reducerea emisiilor Co2 , reducerea consumului de energie electrică.

Continuăm  programul pentru aceste obiective, și nu numai, având scopul de a crește performanțele și competitivitatea companiilor noastre”, subliniază tânărul antreprenor.

 

2023 mai slab ca 2022

Inovativ Logistic a redus cifra de afaceri în 2023, comparativ cu 2022 și, implicit, și profitul net. A reușit însă să păstreze numărul de angajați.

Dar, se prevăd vremuri mai bune pentru acest an.

„Deja după primele 78 de zile ale anului 2024, firma înregistrează o creștere a cifrei de afaceri cu aproape 10%”, a observat Călin Aron.

În privința prognozelor pentru 2024, antreprenorul spune că nu se poate face cu exactitate o evaluare a creșterii costurilor, existând creșteri ale taxelor de trecere autostradă în toată Europa, care nu se cunosc decât atunci când sunt comunicate, iar țările din Europa majorează rând pe rând aceste tarife.

Pe de altă parte, și modificările legislative din ultima perioadă au generat creșteri ale costului prestărilor de servicii.

Inovativ Logistic este membră a Federației Patronilor Bihor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cele mai bune 5 sloturi din România care oferă plăți bune

Articolul următor

Sărbătoarea Mierii, cel mai mare târg apicol

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share