Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Raiffeisen a încheiat un parteneriat cu SIXT Group România, pentru servicii de mobilitate

Raiffeisen Bank România și Raiffeisen Rent au încheiat un parteneriat strategic cu SIXT Group România pentru a pune la dispoziția companiilor și persoanelor fizice din piața locală o gamă diversă de servicii de mobilitate personalizate, inclusiv servicii de rent a car, leasing operațional și management de flotă pentru autoturisme și vehicule comerciale de până la 3,5 tone.

Prin acest acord, Raiffeisen Bank România și Raiffeisen Rent au ales SIXT Group România ca partener de mobilitate pentru a răspunde nevoilor clienților corporate și retail ai băncii și ale partenerilor săi.

Parteneriatul face parte din strategia Raiffeisen Bank România de a continua să se concentreze pe serviciile bancare și, în același timp, de a-și lărgi gama de produse cu soluții de mobilitate operațională pentru clienții săi.

Prin acest parteneriat strategic, Raiffeisen și SIXT își propun să faciliteze accesul la serviciile de mobilitate atât companiilor, cât și persoanelor fizice din piața românească.

„Suntem onorați să fim parte din acest parteneriat strategic cu SIXT Group România, companie de top în domeniul leasingului operațional pe piața românească, și să le putem recomanda clienților noștri corporate cele mai bune și eficiente soluții de mobilitate. Parteneriatul ne consolidează poziția de facilitator în tranziția către o comunitate de business sustenabilă, în timp ce ne continuăm misiunea de a oferi clienților noștri întreaga gamă de produse de finanțare potrivită nevoilor lor”, – Cristian Sporiș, Vicepreședinte Corporații, Raiffeisen Bank România.  
„Parteneriatul cu SIXT Group România a fost conceput în urma identificării unor nevoi evidente, rezultate în urma discuțiilor cu clienții noștri, în căutare de soluții integrate pentru gestionarea flotei lor auto. În această privință, pe lângă închiriere, includerea unui spectru complet de servicii aferente utilizării vehiculelor, reprezintă un beneficiu major. Parteneriatul cu SIXT Group România ne va oferi acces la noi resurse și expertiză. Vom construi împreună cu partenerii noștri o viziune clară  care sa asigure accesul clienților din cadrul Grupului Raiffeisen, existenți și potențiali, la servicii de leasing operațional și management de flotă de cea mai bună calitate, flexibile și personalizate. Această asociere reprezintă totodată un reper important al strategiei noastre de creștere și consolidare, prin oferirea unei palete complete de servicii de finanțare, la care adăugăm și leasingul operațional”, – Radu Ciocoiu, Director General, Raiffeisen Leasing. 
„SIXT Group România semnează cu entuziasm acest acord cu Raiffeisen Group, prin care vom oferi servicii de rent a car și de mobilitate operațională  unei palete și mai largi de clienți. Prin acest parteneriat ne propunem să oferim și către clienții din segmentele Corporate și Retail ai Raiffeisen Group o gamă completă de servicii de mobilitate, precum și să contribuim la sprijinirea tranziției pieței românești către soluții de mobilitate operațională”, – Tal Lahav, CEO, SIXT Group România.

Despre Raiffeisen Bank România 

Raiffeisen Bank, bancă universală de top, cu capitalizare și lichiditate solide activează pe piața bancară din România deservind peste 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.800 de angajați în 284 de unități, 1.131 ATM-uri & MFM-uri și peste 27.800 POS-uri.

De mai bine de 25 de ani, Raiffeisen Bank susține mediul economic din România, oferind produse și servicii financiare dezvoltate pentru a acoperi nevoile clienților. Având ca principiu fundamental responsabilitatea, contribuim la dezvoltarea societății prin finanțarea economiei reale și sustenabile. Totodată, suntem implicați în comunitate, prin susținerea a 5 piloni de dezvoltare: educație, ecologie urbană, sport ca stil de viață sănătos, inovație și nu în ultimul rând, artă și cultură.

Din 2023, Raiffeisen Bank propune o nouă abordare și perspectivă asupra serviciilor bancare, prin lansarea „Banking 1:1”, o modalitate interactivă de a simula configurarea  unui plan financiar pentru clienții noștri, folosind aplicația Smart Finance, dezvoltată de echipa din România. www.raiffeisen.ro

Despre Raiffeisen Rent

Raiffeisen Rent face parte din Grupul Raiffeisen, un grup financiar de prestigiu, cu o istorie de peste 30 de ani în România. Raiffeisen este un nume de încredere, care oferă soluții financiare accesibile, eficiente și sustenabile pentru milioane de clienți din întreaga lume. Viziunea companiei este să devenim o companie cu relevanță și de încredere pentru clienți, în piața din România, în domeniul leasingului operațional și un partener de încredere, care să îi ajute pe clienții săi să își atingă obiectivele de afaceri.

Despre SIXT Group România  

SIXT Group România este prima companie de leasing operațional din România și una dintre companiile de top care oferă servicii de Rent a Car și de Leasing Operațional pe piața autohtonă. Grupul este unic prin sistemul „One-Stop Shop” și prin conceptul „Always Yes”. SIXT Group România este lider de piață în activitățile sale ca rezultat direct al concentrării pe furnizarea de servicii de cea mai bună calitate, flexibilitate și soluții personalizate către clienții săi.

Prin sistemul „One-Stop Shop”, SIXT Group România oferă toate serviciile sub aceeași umbrelă: leasing operațional (www.sixtleasing.ro), rent a car (www.sixt.ro), mașini second-hand (www.sixtsh.ro), autoturisme noi Renault (www.renault-unionmotors.ro) și service auto – (autorizat Renault, Dacia și multi-brand – (www.union-motors.ro) și importator de autobuze Electric BYD.

SIXT Group România este, de asemenea, implicat în numeroase proiecte  educaționale prin platforma #AlwaysYesToEducation. Grija pentru comunitate și educația sunt valori care contează și ne diferențiază.  www.sixtgroup.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) Cluj-Napoca și World Vision România (WVR) au demarat proiectul pilot „Vreau la facultate”.

80 de tineri de la sate, ajutați să termine o facultate la Cluj

Articolul următor

Industrie prelucrătoare de top, caut angajați la Cluj!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share