Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Leoni demarează o “școală de manageri” în România

Această inițiativă va fi apoi extinsă în toate filialele Leoni și va deveni parte integrantă din programul de dezvoltare a fiecărui nou manager din grup.
Tinerii pasionați de inginerie și tehnologie se află în vizorul grupului german | foto: Leoni România

Echipa Leoni România a fost aleasă din rândul celor 27 de țări membre ale grupului pentru a inaugura proiectul pilot „First Time Leaders”.

Această inițiativă va fi apoi extinsă în toate filialele Leoni și va deveni parte integrantă din programul de dezvoltare a fiecărui nou manager din grup. “Ne dorim astfel să dezvoltăm experiența profesională și abilitățile liderilor Leoni, prin implementarea unor modele moderne de management, care să îmbunătățească performanțele profesionale ale fiecăruia.

Inspirându-ne din provocările specifice pe care le-am întâmpinat și din cele mai recente tendințe în leadership, ne propunem să creăm un model inovator de management, care să redefinească standardele de succes în această perioadă a industriei”, a motivat conducerea filialei.

Andrada Verdeș, Leoni: “Cuvântul de ordine al anului este flexibilitatea” 

Recrutează și direct, și de la jobshop-uri

Grupul german a participat la mai multe evenimente de recrutare, precum Târgul de Cariere din Cluj-Napoca  sau Cafeneaua de Joburi din Pitești. Un grup de studenți ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca a făcut o vizită la sediul fabricii Leoni Bistrița. “Vrem să cunoaștem și să inspirăm viitorii ingineri care vor modela lumea de mâine”, susțin reprezentanții Leoni.

În Banat, compania a deschis porțile fabricii pentru un grup de 22 de elevi și doi profesori coordonatori de la Liceul Baptist și Liceul Vasile Goldiș din Arad, care au petrecut două ore în incinta unității de producție. Traseul a cuprins zonele dedicate componentelor și automobilelor, unde specialiștii le-au explicat fiecare detaliu tehnologic și le-au vorbit despre inovație și meticulozitate, dar mai ales despre roboți.

Leoni a deschis prima sa uzină din țară la Arad, urmată de cele din Bistrița, Pitești și are fabrici satelit la Beiuș, Luduș, Marghita, Bumbești-Jiu. Primul Shared Service Center Leoni a apărut la Cluj. Grupul dispune de 13.000 de angajați în România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Jidvei e vinul oficial al vernisajului retrospectivei Brâncuși de la Centrul Pompidou din Paris

Articolul următor
Producătorul de cosmetice Farmec din Cluj-Napoca participă ca expozant la târgul de la Bologna, un eveniment de referință pentru industria internațională a frumuseții.

Clujenii de la Farmec, în pavilionul României de la Cosmoprof Worldwide

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share