Echipa Leoni România a fost aleasă din rândul celor 27 de țări membre ale grupului pentru a inaugura proiectul pilot „First Time Leaders”.
Această inițiativă va fi apoi extinsă în toate filialele Leoni și va deveni parte integrantă din programul de dezvoltare a fiecărui nou manager din grup. “Ne dorim astfel să dezvoltăm experiența profesională și abilitățile liderilor Leoni, prin implementarea unor modele moderne de management, care să îmbunătățească performanțele profesionale ale fiecăruia.
Inspirându-ne din provocările specifice pe care le-am întâmpinat și din cele mai recente tendințe în leadership, ne propunem să creăm un model inovator de management, care să redefinească standardele de succes în această perioadă a industriei”, a motivat conducerea filialei.
Andrada Verdeș, Leoni: “Cuvântul de ordine al anului este flexibilitatea”
Recrutează și direct, și de la jobshop-uri
Grupul german a participat la mai multe evenimente de recrutare, precum Târgul de Cariere din Cluj-Napoca sau Cafeneaua de Joburi din Pitești. Un grup de studenți ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca a făcut o vizită la sediul fabricii Leoni Bistrița. “Vrem să cunoaștem și să inspirăm viitorii ingineri care vor modela lumea de mâine”, susțin reprezentanții Leoni.
În Banat, compania a deschis porțile fabricii pentru un grup de 22 de elevi și doi profesori coordonatori de la Liceul Baptist și Liceul Vasile Goldiș din Arad, care au petrecut două ore în incinta unității de producție. Traseul a cuprins zonele dedicate componentelor și automobilelor, unde specialiștii le-au explicat fiecare detaliu tehnologic și le-au vorbit despre inovație și meticulozitate, dar mai ales despre roboți.
Leoni a deschis prima sa uzină din țară la Arad, urmată de cele din Bistrița, Pitești și are fabrici satelit la Beiuș, Luduș, Marghita, Bumbești-Jiu. Primul Shared Service Center Leoni a apărut la Cluj. Grupul dispune de 13.000 de angajați în România.